• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/sputnikportal.rs

23.03.2023

19:15

UTVRĐEN REDOSLED KANDIDATA ZA DRUGI KRUG PREDSEDNIČKIH IZBORA U CRNOJ GORI!

Tanjug, AP

Balkan

UTVRĐEN REDOSLED KANDIDATA ZA DRUGI KRUG PREDSEDNIČKIH IZBORA U CRNOJ GORI!

Podeli vest

Državna izborna komisija (DIK) Crne Gore utvrdila je listu kandidata za drugi krug predsedničkih izbora sa istim redosledom rednih brojeva kao u prvom.

Iz DIK-a su saopštili da će kandidat Demokratske partije socijalista Milo Đukanović biti pod rednim brojem 1, a kandidat Pokreta Evropa sad Jakov Milatović pod rednim brojem 2, prenosi RTCG.

- Drugi krug glasanja održaće se na biračkim mestima koja su određena za prvi krug glasanja 19. marta - navodi se u saopštenju.

Iz DIK-a su kazali da će štampanje glasačkih listića početi u nedelju, u štampariji Merkator u Bijelom Polju, dok će distribucija izbornog materijala opštinskim izbornim komisijama biti izvršena u ponedeljak.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragi

pre 1 godinu

Srbi u pamet se! Glasajte za Mila. Setite se Zdravka Krivokapića i Amfilohija Radovića. Ovaj turbo Crnogorac Jakov Milatović je njihov izdanak i njihov kadar. Jakov Milatović je još jedna podvala Srbima u Crnoj Gori. On je čovek CIA-e.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija