• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/A.G.

31.03.2023

17:10

"TRIJES GODINA NAS TLAČI, TRIJES SE BOGATI, DOSTA JE BILO"! Beranicima i Rožajcima Milo dozlogrdio ali, neki će ipak glasati za njega jer...

A.G.

Balkan

"TRIJES GODINA NAS TLAČI, TRIJES SE BOGATI, DOSTA JE BILO"! Beranicima i Rožajcima Milo dozlogrdio ali, neki će ipak glasati za njega jer...

Podeli vest

Uoči drugog kruga predsedničkih izbora u Crnoj Gori, građani ove susedne zemlje sa kojima smo razgovarali, imaju podeljeno mišljenje o tome ko će odneti pobedu.

Verovalo se da je Milu Đukanoviću jedan od rezervoara glasova među Bošnjacima, međutim, oni kažu da ova nacionalna zajednica neće listom podržati kandidata DPS.

- A, dosta je bilo pa da je onaj moj otac iz groba. Trijes godina nas tlači, trijes godina se bogati, a mi smo ga sve do sada listom podržavali. Iz moje kuće je sve do ovih izbora imao deset glasova, ali sada ćemo glasati ovog Milatovića, da ga probamo, da vidimo kakav je čovek - kazao je Sefer M. iz Rožaja.

Njegovi sugrađani, braća Adin i Adil, studenti završnih godina fakulteta, priznaju da su na prošlim predsedničkim izborima glasali za Đukanovića.

- Ove rede ga nećemo glasati. A jok vala pa da nam je iz oka kanuo, kažu oni.

Stariji meštanih Rožaja kaže da ne ume drugog da glasa sem Mila Đukanovića.

Foto: A.G.

Rožaje

- Samo njega, boljeg nemamo no što je on. Spasio nas je onih mahnitih godina, kaže on.

Beranci su ubeđeni u ubedljiv poraz Mila Đukanovića.

- Ne uliva nam ovaj Milatović veliko poverenje ali šta da radimo. Bolje da je Mandić... No, glasamo protiv Mila, kazao je Milorad J. iz Berana. A.G.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MITTA

pre 1 godinu

VOLEO BIH DA POBEDI JAKOV ,ALI TESKO...VELIKI JE MILO MULJATOR...A MOZDA IM TAKAV I TREBA

Rade R

pre 1 godinu

Ko god da pobedi oni će ostati milogorci i radiće po stranom diktatu! Nema tu ni "d" od države! Da nije žalosno bilo bi smešno! Banana država!

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija