• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.05.2016

20:15

SUMNJE FRANCUSKIH ISTRAŽITELJA: Teroristi iz Pariza podmetnuli bombu u egipatski avion!

Vesti

SUMNJE FRANCUSKIH ISTRAŽITELJA: Teroristi iz Pariza podmetnuli bombu u egipatski avion!

Podeli vest

Džihadisti Islamske države (ISIS), koji su 12. novembra 2015. pobili 132 ljudi u Parizu, možda su podmetnuli bombu i u avionu kompanije "Idžipter", sumnjaju istražitelji

Salah Abdeslam, koji je uhapšen u martu u Briselu, i još četvorica terorista posetili su pariski aerodrom "Šarl de Gol" nekoliko sati pre pokolja u Parizu, zbog čega policija sumnja da su oni umešani u obaranje aviona. 

Antiteroristički istražitelji ispituju Salaha Abdeslama kako bi utvrdili da li je povezan s napadom na egipatski avion
Izvor iz policije

(VIDEO) ŠOKANTNA TRDNJA RUSKOG MINISTARSTVA ODBRANE: Egipatski avion je izgoreo posle sudara s meteorom!

- Četvorica od osmorice islamista koji su izveli krvavi masakr pre krvoprolića su otišli na aerodrom "Šarl de Gol". Moguće je da su tamo organizovali svoju ćeliju koja je podmetnula bombu u "erbas A320" - navodi izvor iz francuske policije. 

Isti izvor dodaje da su islamisti u vazdušnu luku došli u 18.20, dva sata pre masakra na ulicama francuske prestonice. 

- Antiteroristički istražitelji ispituju Salaha Abdeslama kako bi utvrdili da li je on povezan sa napadom na egipatski avion. Moguće je da su se džihadisti povezali sa saučesnicima koji su zaposleni na aerodromu - naveo je isti izvor. 

Salah Abdeslam je jedini preživeo masakr u Parizu. On je odbio da se raznese za razliku od sedmorice svojih saboraca.

ISTRAGA TRAGEDIJE OTKRILA JEZIVU ISTINU: Putnici egipatskog aviona ŽIVI IZGORELI!

Abdeslam je uhapšen 18. marta, a ista ćelija ISIS izvela je napad na briselskom aerodromu i u metrou 22. marta kako bi se osvetila zbog njegovog hapšenja. U tim napadima ubijeno je 32 ljudi, a više od 150 je ranjeno.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija