• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/Associated Press

09.07.2016

00:53

POZVAO POLICIJU, ONDA PUCAO NA NJIH: Incident u Džordžiji, u razmeni vatre ranjeni napadač i policajac!

Vesti

POZVAO POLICIJU, ONDA PUCAO NA NJIH: Incident u Džordžiji, u razmeni vatre ranjeni napadač i policajac!

Podeli vest

Zvaničnici su potvrdili da je Stiven Pol Bek (22) pozvao policiju u Džordžiji da bi prijavio obijanje, a potom pucao na policajca koji je došao da proveri. Obojica su ranjeni u razmeni vatre, ali nisu životno ugroženi, prenosi AP.

"Bek je pozvao policiju rekavši da je neko obio njegovo vozilo, nakon čega je policajac Randal Hankok izašao na teren da proveri situaciju. 

NASTAVLJA SE HAOS U SAD! Nepoznati muškarac pucao na policajce u Džordžiji!

Bek je zapucao čim je Hankok izašao iz automobila i pogodio ga najmanje dva puta u torzo neznajući da je policajac nosio zaštitni prsluk", navedeno je u saopštenju.

Dodaju da je motiv nepoznat i nema indikacija da je pucnjava povezana sa ranijim napadom na dvanaestoricu policajaca u Dalasu, prenosi AP.

SNAJPERISTA IZ DALASA SE SPREMAO ZA RAT: Policija u kući masovnog ubice pronašla arsenal oružja!

ŽELIM DA UBIJAM POLICAJCE POSEBNO BELCE: Ovim rečima je ratni veteran, naoružan snajperom počeo masakr!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija