• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

23.10.2018

15:52

RASKOMADANO TELO NOVINARA KAŠOGIJA PRONAĐENO, tvrdi Skaj njuz, Erdogan demantuje!

Vesti

RASKOMADANO TELO NOVINARA KAŠOGIJA PRONAĐENO, tvrdi Skaj njuz, Erdogan demantuje!

Podeli vest

Oprečne informacije stižu iz Istanbula. Skaj njuz navodi da su u dvorištu rezidencije generalnog konzula Saudijske Arabije pronađeni delovi raskomadanog tela Džamala Kašogija, što je prethodno turski predsednik Redžep Tajip Erdogan negirao

Ostaci tela ubijenog saudijskog novinara Džamala Kašogija nadjeni su u dvorištu kuće Generalnog konzula Saudijske Arabije u Istanbulu, navodi britanski Skaj njuz.

Kašogijevo telo je isečeno na komade, a lice "unakaženo", naveo je Skaj njuz, pozivajući se na jedan izvor.

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan saopštio je danas da postoje dokazi da je ubistvo Džamala Kašogija planirano, ali i negirao tvrdnje da je pronađeno telo novinara.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija