• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: rt/sputniknews.com/informer.rs

26.11.2019

15:23 >> 15:47

PANIKA U VAŠINGTONU, NEIDENTIFIKOVANI AVION IZNAD GRADA! Bela kuća blokirana, VOJSKA PODIGLA LOVCE, letelica nije odgovarala na pozive kontrole leta!

Vesti

PANIKA U VAŠINGTONU, NEIDENTIFIKOVANI AVION IZNAD GRADA! Bela kuća blokirana, VOJSKA PODIGLA LOVCE, letelica nije odgovarala na pozive kontrole leta!

Podeli vest

Vladine zgrade na vašingtonskom Kapitol hilu nakratko su danas bile evakuisane zbog leta malog aviona nad tim područjem

Američki mediji su javili da je zgrada američkog Kongresa evakuisana, a Bela kuća blokirana nakon što je policija Kapitol hila izdala obaveštenje o potencijalnoj pretnji nešto posle 8.30 časova po lokalnom vremenu.
 

 

Evakuacija je naređena iz predostrožnosti i trajala je oko pola sata, a američka tajna služba saopštila je da je osoblju Bele kuće rečeno da ostane u zgradi, prenosi AP.

(VIDEO) BERLIN POD BLOKADOM: TRAKTORI OKUPIRALI ulice prestonice Nemačke, "ZAUZELI I BRANDENBURŠKU KAPIJU"!

Zvaničnici kažu da je avion povredio pravila o letenja u zabranjenom vazdušnom prostoru.

Mediji su preneli da zvaničnici nisu uspeli da uspostave komunikaciju sa posadom aviona, kao i da su na mesto događaja poslati borbeni avioni.

Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija