• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.08.2020

15:10

SAHRANE, VENČANJA... Evo šta se sve događalo u Beloj kući osim politike! (VIDEO/FOTO)

Vesti

SAHRANE, VENČANJA... Evo šta se sve događalo u Beloj kući osim politike! (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Katkad političari prepuste Belu kuću privatnoj nameni, najčešće povodom događaja koji nisu političke prirode

Rezidencija američkih predsednika bila je mesto na kojem je obavljeno 18 venčanja, a prema raspoloživoj evidenciji, najmanje 10 ljudi je umrlo u zdanju na Pensilvanija aveniji u Vašingtonu, piše AP.

TRAŽIO DA SE ODLOŽI UVID U NJEGOVE PORESKE PRIJAVE! Donald Tramp pod lupom federalne kriminalne istrage!

"POBEDA BAJDENA DONELA BI NEMIRE I PRIVREDNI SLOM" Pens otkrio šta će se desiti sa srednjom klasom ako Tramp izgubi na izborima! (VIDEO)

Prošlog petka, u Beloj kući je održano opelo bratu predsednika Donalda Trampa u krugu porodice.

Predsednik je svoga brata opisao sledećim rečima: "On nije bio samo moj brat. On je bio moj najbolji prijatelj".

Predsednici Abraham Linkoln i Kelvin Kulidž žalili su smrt svoje dece dok su bili predsednici i živeli u Beloj kući.

- Bela kuća je kompleksno mesto. Ona jesu i kancelarije, i muzej, i dom - rekla je Anita Mekbrajd koja je zaposlena u Beloj kući za vreme mandata tri američke administracije.

Za samo nekoliko nedelja predsednik Tramp koristiće Belu kuću za ceremoniju na kojoj će zvanično prihvatiti kandidaturu svoje Republikanske stranke za predstojeće predsedničke izbore.

Ta ceremonija trebalo je da bude održana u Šarlotu, onda je odlučeno da će biti održana u Džeksonvilu, ali je na kraju doneta odluka da se zbog pandemije korona virusa održi u Beloj kući.

- Predsednika će svakako kritikovati zbog te odluke, ali teško je u ovom trenutku pronaći bolje rešenje - zaključila je Mekbrajdova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija