• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pravda

01.04.2021

22:20

AKO UKRAJINA KRENE NA DONBAS, A LNR I DNR POMOGNE MOSKVA, AMERIKA NE SME UĆI U SUKOB! Kijev se ovog plašio, a sada je stigla i potvrda - I TO IZ VRHOVNE RADE!

Vesti

AKO UKRAJINA KRENE NA DONBAS, A LNR I DNR POMOGNE MOSKVA, AMERIKA NE SME UĆI U SUKOB! Kijev se ovog plašio, a sada je stigla i potvrda - I TO IZ VRHOVNE RADE!

Podeli vest

NATO neće učestvovati u neprijateljstvima u Donbasu u slučaju zaoštravanja sukoba u znak podrške Ukrajini zbog straha od Rusije, smatra Oleg Vološin, poslanik Vrhovne rade iz stranke "Opoziciona platforma - Za život"

- Ako danas u Donbasu započne velika konfrontacija u razmerama uporedivim sa 2015. godinom ... Ne znam kako će se voditi pregovori, kakve će se odluke donositi, ali sa sigurnošću mogu reći da se NATO neće boriti.

Pogotovo sada , kada je Rusija pokazala uvođenje hipersoničnih raketa u upotrebu i niza drugog naoružanja, koje je čak i bez nuklearnog oružja sposobno da napadne ključne kontrolne centre Zapada. Radi Ukrajine u Vašingtonu niko neće ustati", rekao je Vološin u sredu na TV kanalu Peršij nezaležnij.

SRBIJA JE JEDINA SUVERNA DRŽAVA NA BALKANU! Crna Gora, Makedonija, Albanija slepo slušaju EU i NATO... UVELI SANKCIJE RUSIJI, A SADA JE MOLE ZA VAKCINE!

Odnosi Moskve i Kijeva pogoršali su se zbog situacije u Donbasu. Ukrajinske vlasti su ranije više puta optuživale Rusiju za mešanje u unutrašnje stvari zemlje.

U januaru 2015. godine Vrhovna Rada je usvojila izjavu u kojoj se Ruska Federacija naziva „zemljom agresorom". Rusija negira optužbe ukrajinske strane i naziva ih neprihvatljivim.

Moskva je više puta izjavila da nije strana u unutrašnjem ukrajinskom sukobu i da je zainteresovana da Kijev prevaziđe političku i ekonomsku krizu.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mesa

pre 2 godine

Amerika ce ga ugasit za sva vremena samo polako

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija