• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

07.04.2021

23:21

NEMAČKA ZAPOČINJE PREGOVORE SA RUSIJOM OKO KUPOVINE SPUTNJIK VAKCINE! Uslov, da Moskva dostavi sve potrebne podatke!

Vesti

NEMAČKA ZAPOČINJE PREGOVORE SA RUSIJOM OKO KUPOVINE SPUTNJIK VAKCINE! Uslov, da Moskva dostavi sve potrebne podatke!

Podeli vest

Nemačka će započeti bilateralne pregovore sa Rusijom u vezi s vakcinom Sputnjik V protiv kovid-19, javlja Rojters pozivajući se na neimenovani izvor, a konačni sporazum navodno zavisi od toga da li će Rusija pružiti ključne podatke Evropskoj agenciji za lekove (EMA)

Evropska komisija je danas poručila ministrima zdravlja država članica EU da Brisel ne planira da započne razgovore sa Rusijom o preliminarnom ugovoru za Sputnjik V, kao što je to uradila sa drugim dobavljačima vakcina, kaže izvor za Rojters.

Zbog toga je nemački ministar zdravlja Jens Špan tokom virtuelnog sastanka najavio da će Nemačka započeti preliminarne pregovore sa Rusijom o bilateralnom sporazumu o obezbeđivanju vakcine, dodao je izvor.

Prema njegovim rečima, u preliminarnim razgovorima, Nemačka prvo želi da utvrdi koje količine i kada Rusija može da isporuči.

U svakom slučaju, Nemačka će kupiti rusku vakcinu tek nakon što je odobri EMA, a za to je najvažnije da Rusija pruži potrebne podatke, dodao je izvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miroslav Popović

pre 2 godine

Svakoga dana čitam i divim se kako prevaranti imaju maštu I na sve moguće načine se trude doći do para a žrtvama svojih prevara se trude ubediti na efikasnosti svemogućeg leka koji vas može izlečiti samo za nekoliko dana i ako sada naručite dobit ćete popust od 50%. Активайс gel krema 125 mil je ruski proizvod i u Moskvi se prodaje po 205 dinara. Ta gel krema razblažuje upalu mišića i ne može pomoći obnoviti zglobove za 3 dana. Kupiti jednu jednu kremu za 2150 din I prodati je za 2150 din je lepa zarada, pa ako dnevno prodate 20 krema vi ste zaradili 38.900 din. Prevaranti su toliko žurili da nisu obraćali pažnju na muško -žensko (stavita ženska fotografija i ona piše komentar u muškom rodu). Inače su to sve namešteni komentari da niko ne može dodati svoj komentar jer ne postoji takva opcija. Nažalost bolesni ljudi će zadnje pare potrošiti u nadi da će ih čudotvorni lek izlečiti nekim čudom. Možda će ovaj moj komentar biti obrisan jer prevaranti plaćaju možda svoje reklame!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija