• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

01.06.2021

20:42

(VIDEO) SVET U ŠOKU, PENTAGON PRIZNAO, SNIMAK KAKO GOMILA NLO OKRUŽUJE RATNI BROD JE AUTENTIČAN! Šta sada, više ništa neće biti isto?!

Vesti

(VIDEO) SVET U ŠOKU, PENTAGON PRIZNAO, SNIMAK KAKO GOMILA NLO OKRUŽUJE RATNI BROD JE AUTENTIČAN! Šta sada, više ništa neće biti isto?!

Podeli vest

Snimak na kojem se vidi najmanje devet NLO-a koji se roje oko američkog ratnog broda potvrdio je Pentagon kao autentičan nakon što je snimak javno objavio ekspert za NLO

- Mogu da potvrdim da je video koji ste poslali snimljeno od osoblja mornarice i da ga je UAPTF (Neidentifikovana radna grupa za vazdušne pojave) uključio u svoja tekuća ispitivanja - rekao je portparol Pentagona dopisniku NBC-a.

Brod se nalazio u blizini obale San Diega, u Kaliforniji, 15. jula 2019. godine, izvestio je Džeremi Korbel, koji je video objavio 27. maja.

Video je, prema Korbelu, u Borbenom informativnom centru USS Omaha snimio tim osoblja Vižual Intelidžense Personel.

Tvrdi da jedinstvene, nikada pre objavljene video snimke od 43 sekunde prikazuju grupu neobičnih letelica zarobljenih elektro-optičkim podacima, tehnologiju koja vodi radar koji se obično instalira na avione, brodove i zemaljske baze.

(VIDEO) NEMAČKA NA NOGAMA, IZRONILA RUSKA PODMORNICA, NA NJOJ BRUTALNA PORUKA! Da sve bude još strašnije pojavila se u jezeru!

Na video snimku se čuje kako jedan operater govori: "Kolo 781 je upravo ubrzalo do 46 čvorova. 50 čvorova. Približavaju." Tada se čini da se jedan od predmeta ubrzava do "138 čvorova. Oni idu brzo. Oh, okreće se. "

Ekvivalent od 138 čvorova je 250 km na sat.

Prema Korbelu, jedan od članova posade USS Omaha rekao je: "Najupečatljiviji dokaz kojem smo bili svedoci bila je njihova izdržljivost. Događaj je trajao više od sat vremena, a svi kontakti su jednostavno nestajali. Nikada nismo uspeli da razaznamo kuda su otišli".

 

 

Korbel je tvrdio da je u incidentu umešano 14 NLO-a, zabeleženih u snimcima za koje kaže da neće biti objavljeni u javnosti. Dalje je napomenuo da bi taj broj mogao biti mnogo veći pošto je deo letelica nestao iz sistema za praćenje, verovatno zato što su potonuli u vodu ili se popeli na visinu iznad mogućnosti otkrivanja mašine mornarice.

NIMALO NAIVNO! AMERIČKA JEDINICA ZA POTISKIVANJE RUSIJE I KINE OKRUŽILA SRBIJU! Već su u BiH, S. Makedoniji, Albaniji, ali i u lažnoj državi!

Ova vrsta potvrde podataka sa više platformi iz podataka senzora jedinstvena je i retka, primetio je Korbel, dodajući da potkrepljuje prethodno objavljeni neklasifikovani video snimak koji prikazuje sferični NLO koji je navodno snimila mornarica, a koji na kraju snimanja zaranja u voda.

Predstavnici Pentagona nisu odgovorili na zahtev Epok tajmsa za komentar.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
javna tajna

pre 2 godine

atlantida nije potonula i ne nalazi se tamo gde svi misle. atalnti su je sami potopili i žive hiljadama godina ispod vode. mi ih ne interesujemo osim kada primete neki novi znak tehnologije koji može da ih ugrozi. onda se angažuju da sve to ponište i da nestane svaki trag. sve se to krije jer su oni na mnogo većem stepenu inteligencije nego mi. mi smo za njih majmuni...

Dr Toxic

pre 2 godine

Licno...voleo bih da je to istina......no ovo o cemu na mala vrata pocinju da pricaju je cetvrte faza zaglupljivanja kompletniog stanovnistva....planete...s to li to rade da mi je znati...Sada ce produkovati celu pricu..kao i radio prenos Orsona Welsa...Rat svetova...

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru
Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru

Policijska uprava u Novom Pazaru, zarad istinitog informisanja javnosti, ističe da su netačne informacije u tekstu „Pucnjava u Ulici Save Kovačevića uznemirila građane - Policija na terenu“, koje je noćas objavio portal „Sandžak danas“, kao i da video koji su postavili uz ovu vest nema apsolutno nikakve veze sa navodnom pucnjavom.

25.04.2024

11:57

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!
preokret

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da advokat , Nebojša Živanović, po želji Radoslava Dragijevića oca osumnjičenog za teško ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića više nije pravni zastupnik njega i njegove supruge Svetlane koja je dobila status zastićenog svedoka. Živanović koji je zastupao Dragijeviće pri davanju iskaza o slučaju ubistva dvogodišnje devojčice , pred tužiocem VJT u Zajecaru.

25.04.2024

11:40

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija