• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs /Novosti

28.06.2021

09:34

Lider LDPR Žirinovski: Ne plašite nas ratom! RUSIJA MOŽE POTOPITI CELOKUPNU BRITANSKU FLOTU I NIŠTA NAM SE NEĆE DOGODITI!

Vesti

Lider LDPR Žirinovski: Ne plašite nas ratom! RUSIJA MOŽE POTOPITI CELOKUPNU BRITANSKU FLOTU I NIŠTA NAM SE NEĆE DOGODITI!

Podeli vest

Lider LDPR Vladimir Žirinovski smatra da se Zapad i NATO nikada neće boriti protiv Rusije

- Ne plašite nas Trećim svetskim ratom. Zapad i NATO se nikada neće boriti protiv Rusije. Možemo potopviti celokupnu britansku flotu ako ode na obale Krima i ništa nam se neće dogoditi. Zapad i NATO će uvek ići sa najjačim saveznikom, a Ukrajina im nije ni potrebna. I oni shvataju da ni jedan ruski brod neće biti potopljen, niti jedan ruski avion neće biti oboren, niti jedan ruski vojnik neće biti uništen, mi to nećemo dozvoliti -  rekao je Vladimir Žirinovski.

Žirinovski je objasnio animozitet Velike Britanije prema Rusiji.

- Setimo se Krimskog rata, kada su se i neprijateljski brodovi kretali u pravcu Sevastopolja. Oduvek su nas mrzeli. Zašto? Britanija je uvek dominirala morima. Bilo je to carstvo u kom sunce nikada ne zalazi. Jedina država koja je doprinela njenom uništenju kao svetska sila bila je Rusija - rekao je lider LDPR.


Crnomorska flota Rusije zajedno sa Pograničnom službom FSB u sredu je ispalila tri hica upozorenja kako bi sprečila britanski razarač da naruši rusku državnu granicu. Pogledajte snimak ceo snimak koji je zabeležila Federalna služba bezbednosti.

Prema navodima Ministarstva odbrane Rusije, britanski razarač je prethodno dobio upozorenje da će biti upotrebljeno naoružanje ukoliko povredi granice Ruske Federacije, međutim, vojni brod na to upozorenje nije reagovao.


Na snimku se čuje da su ruski graničari više puta zahtevali od stranog vojnog broda da napusti njihove teritorijalne vode, a pošto se britanski razarač oglušio ispalili su hice upozorenja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bobi Vranje

pre 2 godine

Zirinovski treba da poseti dktora i da snimanjem ustanovi dali ima nesto u glavu. Sumnjam da ce nesto da nadju.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija