• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer

16.08.2021

21:00

SRBIJO, MISLI O OVOME! POČELO JE, MAĐARI ODJAVILI EU ZBOG AVGANISTANA! Budimpešta neće neograničen broj migranata, neka ih prime oni koji su im zemlju prodali talibanima...

Vesti

SRBIJO, MISLI O OVOME! POČELO JE, MAĐARI ODJAVILI EU ZBOG AVGANISTANA! Budimpešta neće neograničen broj migranata, neka ih prime oni koji su im zemlju prodali talibanima...

Podeli vest

Mađarska neće dozvoliti neograničen pristup migrantima iz Avganistana, rekao je danas zvaničnik ministarstva inostranih poslova

Državni sekretar Levent Mađar rekao je da je svet svedok "potpunog vojnog i političkog kolapsa Avganistana" posle povlačenja američkih trupa iz zemlje, piše MTI.

Kada su SAD objavile da povlače svoje trupe iz Avganistana, mađarska vlada je rekla da naša zemlja treba da se osigura da ne postane leglo međunarodnog terorizma ili tačka za masovne migracije, kazao je Mađar.

AMERI NISU SAMO POBEGLI IZ AVGANISTANA, OSTAVILI SU TALIBANIMA I GOMILE NAJNOVIJEG ORUŽJA! To je najveći poraz NATO u istoriji!

Prema njegovim rečima, vlada odbija da dopusti da mađarski narod trpi posledice "pogrešnih geopolitičkih odluka i operacija".

Mađar je naveo da Budimpešta traži načine na koje bi mogla da pomogne onima koji su radili za mađarske trupe kao prevodioci ili u drugim svojstvima u poslednjih 20 godina.

HAOS NA NEBU! NAJMANJE 46 PILOTA SA AVIONIMA POBEGLO IZ AVGANISTANA! "Super Tukano" pao posle sudara sa uzbekistanskim migom... Zbrisale i hiljade vojnika i oficira...

Mađar je naglasio da su SAD i Mađarska vojni saveznici, ali da "očigledno da povlačenje nije trebalo da bude tako".

- Ono što trenutno vidimo u Kabulu i drugim delovima Avganistana je zastrašujuće i mislim da bi moglo dovesti do doba migracija i međunarodnog terorizma koji ne želimo - rekao je on i dodao da Mađarska mora biti spremna da se suoči sa ozbiljnim problemima migracionog pritiska.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ZAvram

pre 2 godine

Углердајмо се на Мађарску по питању избеглица! Нека их з брињавају они, који су до таквог расула и довели! Амери направе катастрофу, где год да се појаве протеклих деценија, а онда оставе Европи да вади очи са проблемима сукобљених народа некадашње заједничке државе, избеглих, гладних, прикривених терориста...Стоп, САД и НАТО! Уништавате мајку Планету и њене народе на најбруталнији и најјезивији начин!

SRBIJO, NE ŽURI, EVROPA MOŽE DA SAČEKA! POLJSKA BEŽI IZ EU, PITANJE JE DANA KADA ĆE I MAĐARSKA ODJAVITI BRISEL, a i Češka i Slovačka imaju mnogo zamerki... RASULO JE KRENULO!
Planeta

SRBIJO, NE ŽURI, EVROPA MOŽE DA SAČEKA! POLJSKA BEŽI IZ EU, PITANJE JE DANA KADA ĆE I MAĐARSKA ODJAVITI BRISEL, a i Češka i Slovačka imaju mnogo zamerki... RASULO JE KRENULO!

Poljska je sve bliže odluci da izađe iz EU, pitanje je dana kada će i Mađarska odjaviti brisel, a i češka i slovačka imaju mnogo zamerki ma ponašanje briselskog aparata... Srbija, poučena, iskustvima Mađara i Poljaka svakako ne bi trebalo da bezglavo srlja u Uniju. Vremena ima, a takvu odluku treba dobro promisliti i odvagati

18.07.2021

16:24

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija