• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

31.10.2021

09:05

BILA JE MOJ PRIJATELJ Alek Boldvin prvi put pred kamerama posle ubistva Hačins /VIDEO/

Reuters

Vesti

BILA JE MOJ PRIJATELJ Alek Boldvin prvi put pred kamerama posle ubistva Hačins /VIDEO/

Podeli vest

U američkom Mančesteru holivudski glumac Alek Boldvin prvi put je pred kamerama govorio o pucnjavi tokom snimanja filma "Rđa" (Rust), kada je hicem iz pištolja usmrtio direktorku fotografije Halina Hačins

- Bila je moj prijatelj - rekao je Boldvin paparacima koji su ga pratili u američkom gradu Mančester, gde boravi sa porodicom od kada je došlo do pucnjave.

On je naglasio da ne sme da govori o detaljima pucnjave, ali da je stalno u kontaktu s suprugom i sinom Hačins.

- Nije mi dozvoljeno da dajem nikakve komentare zbog toga što je istraga u toku - rekao je Boldvin.
On je dodao da se video sa suprugom i sinom Hačins nakon nesreće tokom snimanja filma do koje je došlo kada je Boldvin pucao iz pištolja rekvizita, ali nije znao kako da okarakteriše kako je susret prošao.

- S vremena na vreme se dešavaju nesreće na snimanjima, ali ništa slično ovome - ocenio je Boldvin.

Foto: Informer/Fotomontaža


Glumac, koji je i producent filma, dodao je i da ne može da kaže da li će ikada ponovo raditi na filmu čije snimanje zahteva korišćenje vatrenog oružja, poput onog na snimanju "Rđe", prenosi CNN.

Foto: AP Photo/Andres Leighton


Boldvin je nesrećnim slučajem upucao i ubio direktorku fotografije Halinu Hačins i ranio reditelja Džoela Souzu tokom snimanja filma u Novom Meksiku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija