• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

16.11.2021

08:28

Železnička nesreća u Grčkoj! Ima stradalih!

Vesti

Železnička nesreća u Grčkoj! Ima stradalih!

Podeli vest

Na području Atine jutros se dogodila nesreća kada se specijalno šinsko vozilo sudarilo sa putničkim vozom u kojem nije bilo putnika

U sudaru su povređena tri radnika železnice koja su prebačena u najbližu zdravstvenu ustanovu na saniranje povreda, ali jedan od njih je navodno podlegao povredma, prenosi portal Ketimerini.

Prema rečima generalnog direktora železničke kompanije STASI SA Nikosa Hairetasa, čovek koji je izgubio život imao je 41 godinu.

- Porodica oplakuje svog bližnjeg koji je nastradao u nesreći - rekao je direktor Hairetas.

Do sudara je došlo na liniji 1 jutros u 4:05, kada je specijalna šinska mašina koja je krenula iz Kifisije ostala bez kočnica nakon čega je počela nekontrolisano da se kreće pre nego što se konačno sudarila sa vozom kod stanice Agios Nikolaos.

Železnički saobraćaj se odvija lokalno između Omonije i Pireja i stanica Ano Patisija - Kifisija, a nešto kasnije se očekuje zvanično saopštenje uprave železničke kompanije STASI SA.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17