• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

23.11.2021

19:20

NATO ZABRINUT! Brine ih "zapaljiv govor" Dodika, Balkan jeste u srcu Evrope, ali...

Informer/Fotomontaža

Vesti

NATO ZABRINUT! Brine ih "zapaljiv govor" Dodika, Balkan jeste u srcu Evrope, ali...

Podeli vest

Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg rekao je danas da je "zapaljivi govor" u Republici Srpskoj zabrinjavajući

- Zapaljivi govor u Republici Srpskoj je zabrinjavajući. Ujedinjena struktura Bosni i Hercegovini je važna za sigurnost države i NATO ostaje posvećen političkom dijalogu i saradnji sa BiH. Nastavićemo da podržavamo reforme za dobrobit naroda - izjavio je Stoltenberg na zajedničkoj konferenciji za novinare sa premijerom Crne Gore Zdravkom Krivokapićem u Briselu, preneo je sajt CdM.

Naveo je da je Balkan u srcu Evrope, ali da se tamo primećuju neka pogrešna kretanja, naročito "zapaljiv govor Milorada Dodika, koji podriva jedno od naših većih dostignuća, multietničku vojsku u BiH".

- Cenimo i napore Crne Gore na Kosovu koja je učestvovala u rešavanju nekih tenzija i nesuglasica. Dalek je put pred nama, ali u potpunosti verujemo i oslanjamo se na Crnu Goru - naglasio je Stoltenberg.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Braco

pre 2 godine

Al ste vi brizni. Brine vas zapaljiv govor Dodika a ne brine vas zapaljiv govor i govor mrznje Izetbegovica i ostalih iz federacije. Oni mogu da govore i rade sta hoce i srbi moraju da sve to trpe. Kako bi bilo da i vi pocnete vec jednom da gledate stvari realno a ne da uvijek podrzavate sve sto dolazi protiv srba.

argamedon

pre 2 godine

zapadno kriminalna lopovska posla , Nato bankari su bombardovali Teslin Toranj za besplatnu energiju pa je isto tako Nato bombardovao Jugoslaviju , i sada to sto pricaju zapadni zlocinici to vam je kao kad Nato ukrade teslina naucna otkrica pa izjavio da su to NATO dostignuca ili kao sto bi hrvati ukrali srpski recept za pitu sa sirom pa izjavili da je to hrvatska hrana i da je cirilica hrvatsko pismo . Inace , multietnicka vojska i multietnicki mir nije nikakvo Nato dostignuce , nego je Nato u suradnji sa nacistima i teroristima izvrsio vrsios destabilizacij i izvrsio zlocinacku agresiju na multietnicko drustvo i multietnicku vojsku istorijske radnicke Jugoslavije koja je nakon balkanskih hiljadugodisnjih ratova i pada velikih zapadnih robovlasnickih imperija postala novovizionarsko drustvo i socijalisticka baza nade i pomirenja evropskih naroda , Jugoslavija je revolucionarno ustala protiv zapadnih rimskosolomonskih robovlasnickih nacistickih monarhija i teroristickih imperija , zapadna ropbovlasnicka imperijalna vojska NATO je izvrsila destabilizaciju i agresiju na istorijsku ujedinjenu multietnicku i multireligijsku radnicku socijalisticku komunisticku prosperitetnu Jugoslaviju jer Jugoslavije imala naucni model da postane najrazvijenija drzava u Evropi sto ne bio odgovaralo rimskosolomonsko imperijalnim zapadnim robovlasnickim monarhistickim interesima poput rimskoimperijalnog Vatikana , leolpoldoijansko habsburske britanske saudijske arabije , solomonskog izraela i tako dalje .

Svetlislav

pre 2 godine

poslusajte ovaj pentagonov video od 30:35 do 31:10 minute , evo vam dole link : https://www.c-span.org/video/?182105-1/the-pentagons-map-powerpoint-presentation

Dragojlo

pre 2 godine

Gospodine Dodik trazite sasatanak sa Stoltenbergom!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija