• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik/Informer

29.11.2021

07:00

BRITANSKI GENERAL IZNEO NEVEROVATNE OPTUŽBE NA RAČUN MOSKVE - I SRBIJA JE U OPASNOSTI! Rusija vodi rat u "sivoj zoni" koristi sva sredstava sile...

Fotoilustracija/AP/Reuters

Vesti

BRITANSKI GENERAL IZNEO NEVEROVATNE OPTUŽBE NA RAČUN MOSKVE - I SRBIJA JE U OPASNOSTI! Rusija vodi rat u "sivoj zoni" koristi sva sredstava sile...

Podeli vest

Načelnik Generalštaba britanske vojske, general Nik Karter izneo neverovatne optužne na račun Moskve, a kada London napada Rusiju i Srbija je u opasnosti! Za Britance mi smo mali Rusi i ispostava Moskve u ovom delu Evrope

General Nik Karter istako je da je Rusiju veća pretnja od ekstremista svoh boja i da kao takva predstavlja ozbiljniju pretnju Evropu.

- Došao sam na čelo vojske u leto 2014. i u tom momentu smo se sporili da li je veća pretnja od ekstremizma ili ona koju predstavlja Rusija. U tom trenutku je argument u prilog ekstremizma prevagnuo. Ali, 2018. porodica Skripalj bila je napadnuta u Solsberiju i postalo je savršeno jasno da je Rusija najozbiljnija pretnja za našu zemlju - rekao je Karter u intervjuu za britanski „Telegraf".

On nije precizirao na kakve tačno pretnje misli, samo je rekao da se to odnosi na aktivnosti u „sivoj zoni" koje podrazumevaju upotrebu svih sredstava sile ali ne dovode do izbijanja rata.

Prema Karterovim rečima, „problem Rusije" je prioritet za savetnika za nacionalnu bezbednost Stivena Lavgrouva.

BAJDEN JE AUT, KO ĆE GA NASLEDITI - HARIS, PELOSI ILI NEKO TREĆI? Za čak 53 odsto Amera predsednik SAD je nesposoban, a za 48 mentalno "problematičan"!

Načelnik Generalštaba navodi i da Rusija ne treba da misli da je Zapad posle povlačenja NATO iz Avganistana mrtav.

- Mi imamo saveznike, a Rusija klijente - rekao je on komentarišući prednosti Alijanse.

Problem je, međutim, to što kada London napada Rusiju i Srbija je u opasnosti! Za Britance mi smo mali Rusi i ispostava Moskve u ovom delu Evrope

Podsetimo, Britanija vekovima ima stvarno neprijateljstvo prema Srbiji i Srbima. Animozitet dolazi otuda što nas vide kao male Ruse. Nema ni jednog medunarodnog dogadaja, da Velika Britanija ne optužuje Rusiju, pa se tako drži i prema nama.

London na Zapadnom Balkanu ima najveće interese na srpskom etničkom prostoru. Gde se ugroze obaveštajni centri Velike Britanije, to se prenosi na njihov negativan odnos prema našoj državi u diplomatskoj sferi.

Foto: Fotoilustracija/AP/Reuters

Vidimo primer Republike Srpske, gde su tajnim operacijama, uz diplomatske i obaveštajne mere, preko angažovanja OHR i sudija Ustavnog suda, uspeli da promene ustavni koncept BiH i oduzmu brojne nadležnosti RS.

Udar na Srbiju, a posredno na Rusiju, London namerava da uradi uz pomoć migranta koji u Veliku Britaniju došli preko Lamanša. Njih će prebaciti u centre za azil u Albaniji. 

IZDAJA! SRBI U CRNOJ GORI NA NOGAMA, MILO PREGOVARA SA ABAZOVIĆEM O NOVOJ VLADI, sada je jasno zašto nije bilo rekonstrukcije!

Ideja je jednostavna, Britanija zna da migranti ni u kom slučaju neće ostati Albaniji i tamošnjim izbegličkim centrima u koje će ih slati London i da će ponovo krenuti ka EU, a Srbija im na putu!

Kada hiljade očajnika krene prema "obecanoj zemlji" Srbija bi mogla da se suoči sa pravom humanitarnom katastrofom... Da ne govorimo o tome koliko je to bezbednosna pretnja, jer među tim migrantima ima na stotine bivših boraca ISIS i drugih teroristički organizacija.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 2 godine

"Britanski" - to je dovoqno. Najveći podlaci i smrde na svetu. Robovlasnici, kolonizatori, rasisti, prevaranti finansijski špekulanti, lopovi i razbojnici, uništavaoci tuđih kultur i čitavih naroda, genocidni. Kroz celu istoriju živeli su na tuđ račun, otimali tuđe, eksploatisali - paraziti.

he he he

pre 2 godine

A kako nam je onda naš kralj, svojevremeno, bio u prvih sto naslednika engleske Krune?

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija