• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

07.01.2022

22:41

SNEŽNI HOROR PARALISAO AMERIKU, NEZAPAMĆENI HAOS OD VAŠINGTONA DO MEJNA! Ledeni kovitlac otkazao na stotine letova, građani pozvani da ne izlaze na puteve (FOTO, VIDEO)

Tanjug/AP

Vesti

SNEŽNI HOROR PARALISAO AMERIKU, NEZAPAMĆENI HAOS OD VAŠINGTONA DO MEJNA! Ledeni kovitlac otkazao na stotine letova, građani pozvani da ne izlaze na puteve (FOTO, VIDEO)

Podeli vest

Sjedinjene Američke Države zahvatilo je novo snežno nevreme, sa više od 15 centimetara snega u nekim delovima istočne obale, što je ponovo dovelo do zatvaranja škola i službi federalne vlade u prestonici Vašingtonu i dodatno poremetilo aviosaobraćaj

Upozorenja na zimsku oluju su na snazi od Vašingona do Mejna, gde se očekuje da će svaki sat padati najmanje tri centimetra snega.
 

Foto: Tanjug/AP

U nekim delovima Kentakija, Virdžinije, Pensilvanije, Njujorka i Merilenda palo je od 15 do 20 centimetara snega, a u nekim gradovima u Konektikatu i Masačusetsu i više od 30 centimetara, piše Glas Amerike.

Na aerodromima u Njujorku, Bostonu i prestonici Vašingtonu, otkazane su stotine letova, prema vebsajtu Flightaware.com.
 

Foto: Tanjug/AP

Guverner Nju Džersija Fil Marfi proglasio je vanredno stanje u toj državi i pozvao stanovnike da ne izlaze na puteve.
 

Foto: Tanjug/AP

Na srednjem zapadu, registrovane su izuzetno niske temperature - 32 stepena ispod nule u Viskonsinu, Minesoti, Ajovi i Severnoj i Južnoj Dakoti.
 

Foto: Tanjug/AP

Reč je o drugoj snežnoj oluji koja je ove nedelje pogodila istok Amerike. U ponedeljak je u tom regionu palo do 30 centimetara snega, a deonica autoputa u Virdžniji, duga 80 kilometara, bila je neprohodna. Hiljade vozača bile su primorane da prenoće u automobilima, neki bez hrane, vode i grejanja na veoma niskim temperaturama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija