• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer

10.01.2022

21:46

LOS ANĐELES: PREMINUO ROBERT DARST, NJUJORŠKI KRALJ NEKRETNINA! Robijao je zbog ubistva prijateljice, ali i supruge!

Printskrin video

Vesti

LOS ANĐELES: PREMINUO ROBERT DARST, NJUJORŠKI KRALJ NEKRETNINA! Robijao je zbog ubistva prijateljice, ali i supruge!

Podeli vest

Robert Darst, njujorški naslednik imperije u oblasti nekretnina, osuđen zbog ubistva svoje najbolje prijateljice na doživotnu robiju, preminuo je u 78. godini

Darst je preminuo u državnoj zatvorskoj bolnici u Stoktonu, rekao je njegov advokat Čip Livajs, preneo je AP.

Livajs je kazao da je Darst preminuo zbog brojnih zdravstvenih problema.

On je optužen za ubistvo supruge Ketlin u januaru 1982. godine u Južnom Salemu.

Darst je osuđen na doživotni zatvor bez mogućnosti uslovnog puštanja na slobodu pred sudom u Kaliforniji zbog ubistva prijateljice Suzan Berman 2000. godine u njenoj kući na Beverli hilsu koju je, prema navodima optužnice, usmrtio kako ne bi ispričala detalje ubistva njegove supruge.

Ketlin Darst nestala je 31. januara 1982. nakon svađe sa suprugom, čime je počela skoro 40-godišnja saga koja je uključivala krivične istrage, medijske izveštaje, knjige, jedan film i jedan dokumentarac.

HRVATSKA UPUTILA PROTESTNU NOTU BIH, SMETA IM SPOMEN PLOČA MAJORU TEPIĆU U BANJALUCI! Svašta...

Darst, kome je od tada suđeno za dva različita ubistva, od kojih je za jedno osuđen, dugo je insistirao na tome da nije ubio suprugu.

Ketlin Darst je u vreme nestanka imala 29 godina, a njeno telo nikada nije pronađeno.

Na zahtev porodice zvanično je proglašena mrtvom 2017. godine.

VALERI PEKRES JASNA, JA SAM JEDINA KOJA MOŽE DA POBEDI MAKRONA! Isto misli i večita kandidatkinja Marin le Pen!

Darst je uhapšen 2015. godine, pre emitovanja poslednje epizode dokumentarca HBO "Džinks" u kojem je bilo reči o slučaju u kojem je navodno ubio komšiju, za koji je oslobođen krivice.

Tokom snimanja dokumentarca u jednom trenutku se činilo da je nehotice priznao ubistva, kada je, ne znajući da mu je mikrofon i dalje uključen, sebi u bradu promrmljao:"Šta sam uradio? Očigledno je da sam ih sve pobio".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija