• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/jutarnji.hr

15.01.2022

12:18

GOSPOĐA (61) IMA 17 UNUČIĆA I MUŽA  MLAĐEG 37 GODINA, ali to je tek početak... Sada su jednom odlukom šokirali svet! (VIDEO)

Printskrin Youtubue/Truly

Vesti

GOSPOĐA (61) IMA 17 UNUČIĆA I MUŽA MLAĐEG 37 GODINA, ali to je tek početak... Sada su jednom odlukom šokirali svet! (VIDEO)

Podeli vest

Popularni par s TikToka, 61-godišnja baka Čeril Megregor i njen novopečeni suprug Kuran Mekejn (24) objavili su da planiraju da imaju svoje dete!

Mekejn i njegova vremešna žena, majka sedmoro dece upoznali su se 2012. godine dok su oboje radili u jednom lancu brze hrane kada je on imao samo 15 godina.

U međuvremenu su izgubili kontakt, a ljubav između njih rodila se tek kasnije, kada je 2020. sreli u trgovini u kojoj je Čeril radila kao kasirka. Ljubav je odmah buknula. Venčali su se 2021, a sada žele i prinovu, prenosi Jutarnji.

Čeril već ima sedmoro dece i 17 unučadi, ali ona i njem muž smatraju da 'zaslužuje svoju decu'. Pokušali su prirodnim putem, ali su se na kraju odlučili na surogat majku ili usvajanje.

Obe Čeriline ćerke su napravile histerektomiju, inače bi bile najbolje rešenje, smatra ovja par.'

Ubrzo nakon prvih dejtova par je počeo da objavljuje svoje snimke na TikToku i sada su postali viralni hit. Njihovo intimno venčanje prenosilo se uživo na toj društvenoj mreži i pogledale su ga hiljade ljudi.

"Povezali smo se na duhovnom nivou. Bez obzira na situaciju, jednostavno postoji "vajb" koja nas povezuje kad god smo jedan pored drugog", kaže ovaj neobičan par.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija