• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.04.2022

11:55

Ptica “počastila” Bajdena, a Bela kuća neće ni da prizna da se to dogodilo! (SKANDALOZNI SNIMAK)

printscreen Twitter

Vesti

Ptica “počastila” Bajdena, a Bela kuća neće ni da prizna da se to dogodilo! (SKANDALOZNI SNIMAK)

Podeli vest

Džoa Bajdena je ptica pokakila tokom govora u ruralnoj Ajovi u utorak, ali je Bela kuća odbila da prizna da se to dogodilo, umesto toga tvrdeći da je na njega palo zrno kukuruza

Bela kuća nije bila zadovoljna poklonom od ptice za Bajdena, pa je smislila spin. To je leteći kukuruz, mnogo glupo. Incident je snimljen, što je navelo mnoge da reaguju i ‘obrate se’ ptici:

Mediji su odmah počeli da ponavljaju narativ:

Rojtersovi proverači činjenica moraju da se pozabave ovim što pre. Stvarna poenta svega ovoga i glavni narativ ne bi trebalo da bude to kako ga je ptica izvršila veliku nuždu, već to što Bajden očigledno laže o inflaciji i pogoršava sve?

Na drugom mestu tokom govora u utorak, Bajden je govorio o Putinu koji ‘spaljuje permafrost’, šta god to dođavola značilo:

Takođe je ponovo pokušao da uradi ono čudno šaputanje, ali mikrofonu se to nije dopalo:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija