• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dailysabah.com

23.04.2022

18:43

TURSKA ZATVORILA VAZDUŠNI PROSTOR ZA RUSKE VOJNE AVIONE!

Pixabay

Vesti

TURSKA ZATVORILA VAZDUŠNI PROSTOR ZA RUSKE VOJNE AVIONE!

Podeli vest

Turska je zatvorila vazdušni prostor za ruske vojne avione kao i za civilne koji lete ka Siriji

Turski ministar spoljnih poslova Mehmet Čavušoglu objavio je da je Turska zatvorila svoj vazušni prostor za ruske vojne avione, kao i za civilne koji lete ka Siriji.

On je naglasio da je Ankara zatvorila svoj vazdušni prostor za ruske vojne i civilne letove za Siriju nakon što je o tome obavestila Moskvu, prenosi TAS S.

„Dozvole su dobijane u intervalima od tri meseca. Poslednji je bio do aprila“, rekao turski ministar u intervjuu novinarima tokom leta za Latinsku Ameriku, uz napomenu da je predsednik Redžep Tajip Erdogan obavestio o tome ruskog predsednika Vladimira Putina, navodi ruska agencija.



Uskoro opširnije na informer.rs


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

turcin ostaje turcin uvek p sa dva lica kukavice i uvlakaci

Ko bi reko

pre 1 godinu

Jos jedna Putinova pobeda! Hahhaha!!! Konjokradici je bas krenulo!

Milan

pre 1 godinu

Erdogan je, inače, čovek kome je Putin spasao kožu nakon pokušaja državnog udara delova turske vojske. Tako to ide. Koga ti hlebom...Po meni, Rusi su trebali da ostanu po strani, a Erdogana ds prepuste njegovoj sudbini. Ovo je za nauk.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija