• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mediji

25.04.2022

20:15

MOŽE LI JASNIJE?! PENTAGON ŽELI RUSIJU TAKO SLABU DA NE MOŽE DA SE BRANI! Ukrajinici, jeste li čuli šta Ostin reče - Amerima ste samo "TOPOVSKO MESO"!

Vesti

MOŽE LI JASNIJE?! PENTAGON ŽELI RUSIJU TAKO SLABU DA NE MOŽE DA SE BRANI! Ukrajinici, jeste li čuli šta Ostin reče - Amerima ste samo "TOPOVSKO MESO"!

Podeli vest

SAD žele da se Rusija oslabi kako Moskva ne bi mogla da preduzme iste akcije kao u Ukrajini, izjavio je šef Pentagona Lojd Ostin posle pregovora sa ukrajinskim vlastima.

Želimo da vidimo Rusiju oslabljenu do te mere da ne može da radi takve stvari kao što radi u Ukrajini, rekao je Ostin nakon posete Kijevu sa državnim sekretarom Entonijem Blinkenom gde su obećali još više naoružanja za Kijev.

Jedan broj zapadnih zemalja uveo je nove sankcije protiv Ruske Federacije zbog Ukrajine. 

Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je da je politika obuzdavanja i slabljenja Rusije dugoročna strategija Zapada, te da su sankcije zadale ozbiljan udarac celoj svetskoj ekonomiji. Prema njegovim rečima, glavni cilj Zapada je da pogorša živote miliona ljudi. 

Putin je takođe rekao da su Sjedinjene Države i Evropska unija faktički prekršile svoje obaveze prema Rusiji, zamrznuvši njene devizne rezerve. 

On je dodao da aktuelna dešavanja povlače crtu pod globalnu dominaciju Zapada i u politici i u ekonomiji. Prema njegovim rečima, Rusija kao ogromna zemlja se ne može izolovati.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
U Hag

pre 1 godinu

HAHhHh.. U, bre! Oplakah! Kanda Ukrainci ne citaju Informer? Slava Ukraini! Slava braniocima Miriopolja! U Hag sa fasistom Putinom! Kako Vas nije blam? Besomucno se ulizujete stranom dikatoru, decenijama... Da citiram Njegosa - "Bog vas kleo, pogani izrodi!"

Ravnogorac

pre 1 godinu

Zamjena teza, Rusi ubijaju Ukrajince a ne griješi. Putinova greška veka što napade Ukrajinu, to mu je kraj karijere, a Ukrajina će postati moćna zemlja u NATO-u, kao i Gruzija, Moldavija, Švedska, Finska, Srbija i zapadni Balkan, Kazahstan, Turkmenistan, Uzbekistan, Tadžikistan i ....... Celi demokratski svet ujedinio protiv Rusije, nwk mu Bog sudi.

natasasa

pre 1 godinu

Ukrajincu su "topovsko meso", a Ukrajina - Pasuljanske livade.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija