• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf.rs

28.05.2022

12:43 >> 12:54

(VIDEO) Oglasila se majka UBICE IZ TEKSASA, njen sin ubio 19 DECE, ona imala da poruči... " Imao je svoje razloge"!

Printscreen

Vesti

(VIDEO) Oglasila se majka UBICE IZ TEKSASA, njen sin ubio 19 DECE, ona imala da poruči... " Imao je svoje razloge"!

Podeli vest

Majka Salvadora Ramosa, tinejdžera koji je u Osnovnoj školi Rob u Teksasu ubio 19 učenika i dve nastavnice, moli sve da oproste njenom sinu svom sinu

Adriana Martinez Rejes, čiji je sin kupio dve puške i veliku količinu municije kojom je ubio 21 osobu, dala je izjavu za medije.

- Nemam reči. Ne znam šta je mislio. Imao je svoje razloge zašto je učinio to što je učinio. Molim vas, ne osuđujte ga. Ja samo molim da mi nedužna deca koja su stradala oproste, rekla je njegova majka.

Rejes je bila previše uznemirena da bi raspravljala o motivima njenog sina koji je prvo upucao svoju baku i nakon toga počinio masakr u obližnjoj osnovnoj školi.

Podsetimo, Rejes se oglasila istog dana nakon što je javnost saznala za zločin njenog sina. Ona je tada rekla da je bila "iznenađena" što je njen sin otvorio vatru u osnovnoj školi Rob u Juvaldeu.

Priznala je da je njen sin bio usamljenik koji se "držao za sebe i nije imao mnogo prijatelja", ali je odbacila tvrdnje da je imala toksičan odnos s njim.

- Moj sin nije bio nasilna osoba. Iznenađena sam onim što je uradio. Molim se za te porodice. Molim se za svu tu nevinu decu. Oni nisu imali udela u ovome, rekla je tada majka ubice tinejdžera.

Foto: AP/Tanjug

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija