• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Nacionalna odbrana

13.06.2022

07:36

ŠTA ĆE SE DOGODITI KADA HIMARS MLRS BUDE UPOTREBLJEN PROTIV RUSIJE?! Vojni ekspert objasnio, ovo je najgori scenario

Vesti

ŠTA ĆE SE DOGODITI KADA HIMARS MLRS BUDE UPOTREBLJEN PROTIV RUSIJE?! Vojni ekspert objasnio, ovo je najgori scenario

Podeli vest

Vojni ekspert, glavni urednik časopisa Nacionalna odbrana Igor Korotčenko objasnio je zašto bi Oružane snage RF trebalo da se pripreme za najgori scenario zbog snabdevanja Ukrajine američkim HIMARS MLRS

Ruska vojska bi mogla da izvrši raketni napad na Kancelariju predsednika Ukrajine Vladimira Zelenskog ako Oružane snage Ukrajine pokušaju da granatiraju teritoriju Ruske Federacije iz američkog HIMARS MLRS, izjavio je vojni analitičar Igor Korotčenko.

Prema njegovim rečima, komanda Oružanih snaga Rusije treba da se pripremi za najgore scenarije, uprkos tome što je Vašington obećao da ukrajinskoj vojsci neće davati ofanzivne sisteme dugog dometa.

Ako Kijev dobije američke višecevne raketne bacače, oni mogu da se koriste za gađanje ruskih civilnih ciljeva.

„Razumemo da mete mogu biti ne samo vojni, već i civilni objekti. Uključujući i teritoriju Ruske Federacije“, kaže ekspert.

Sa takvim razvojem događaja, kako primećuje Korotčenko, ruska vojska će morati da odgovori oštro i brzo.

Konkretno, on predviđa uništavanje predsedničke administracije, ukrajinskog Generalštaba i SBU u Kijevu uz upotrebu hipersoničnih raketnih sistema Kinžal.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ChuChu

pre 1 godinu

Znači kada Rusi napadaju, ruše, pale i ubijaju civile u Ukraini to je u redu, ali kada bi to radila Ukraina onda je to sad već veliki problem?!? Koliko su Rusi kao narod u tom razmisljanju jadni, bedni i licemerni...fuj

Grizov najavio novi sastanak Putina i Lukašenka! SAD i G7 rade na pojačavanju sankcija Rusiji
Planeta

Grizov najavio novi sastanak Putina i Lukašenka! SAD i G7 rade na pojačavanju sankcija Rusiji

Specijalna vojna operacija Rusije u Ukrajini ušla je u 110. dan. Ako ruske snage unište i treći most koji vodi prema Severodonjecku, grad će biti potpuno odsečen... Rusko ministarstvo objavilo je da su uništili veliko skladište zapadnog oružja i tri ukrajinska aviona. U Ukrajini zasejano 93 posto poljoprivrednih površina, ali izvoz pšenice iz Odese je i dalje u blokadi

13.06.2022

23:23 >> 23:32

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija