• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.06.2022

07:36

NAOURUŽANI DO ZUBA UPALI U BANKU U VANKUVERU! Ubijena dva napadača, šest policajaca ranjeno!

Vesti

NAOURUŽANI DO ZUBA UPALI U BANKU U VANKUVERU! Ubijena dva napadača, šest policajaca ranjeno!

Podeli vest

Kanadska policija ubila je dvojicu muškaraca tokom pucnjave u banci u Britanskoj Kolumbiji, u kojoj je šest policajaca povređeno, a okolni objekti su evakuisani zbog moguće eksplozivne naprave, saopštila je policija

Kako je navedeno, članovi tima za specijalne namene stigli su na mesto događaja u Montrealsku banku u Saniču na ostrvu Vankuver, u blizini granice s američkom državom Vašington, prenosi Rojters.

Prema rečima šefa policije u Saniču, osumnjičeni su bili "teško naoružani", a prvi izveštaji sugerišu da su nosili i pancirne prsluke, ali da za sada nema više informacija o napadačima.

On je saopštio novinarima da je šest policajaca prevezeno u bolnicu s prostrelnim ranama i da su neki od njih u teškom stanju.

- U ovom trenutku očekujemo da će neki policajci biti pušteni nakon što im se pruži pomoć, dok su drugi zadobili vrlo teške povrede i odvedeni su na operaciju - saopštio je policijski zvaničnik, navodi Rojters.

- Ovaj incident je i dalje u toku s velikim brojem pripadnika policije na tom području. Kuće i poslovni objekti u neposrednoj blizini mesta incidenta evakuisani su zbog prisutnosti potencijalne eksplozivne naprave u vozilu povezanom s osumnjičenima - navodi se u saopštenju koje je objavila policija na internetu.

Kasnije je policija saopštila da je ukinula naredbu za evakuaciju u skloništa, ali da je blok u blizini banke i dalje zatvoren zbog potencijalne bombe.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija