• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.09.2022

21:25 >> 21:28

(FOTO) Ovde počiva kraljica! OBJAVLJENA PRVA FOTOGRAFIJA GROBA ELIZABETE DRUGE!

Tanjug/AP

Vesti

(FOTO) Ovde počiva kraljica! OBJAVLJENA PRVA FOTOGRAFIJA GROBA ELIZABETE DRUGE!

Podeli vest

Objavljena je večeras prva fotografija groba kraljice Elizabete II koja je umrla osmog septembra u Balmoralu u Škotskoj, a koja je sahranjena pre četiri dana u Vindzoru

Ploča je jednostavna - crna mermerna ploča i imena njenih najvoljenijih.

Ekskluzivna fotografija pojavila se nakon što je vernicima dozvoljeno da uđu u Memorijalnu kapelu kralja Džordža VI u Vindzoru ranije ove nedelje na crkvenoj službi nakon privatne sahrane Njenog Visočanstva u ponedeljak uveče.

 

 

 

Ime kraljice upisano je pored imena njenog oca Džordža VI, Elizabete kraljice majke i njenog pokojnog muža princa Filipa koji je umro prošle godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija