• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.10.2022

17:45

"RUSKI NUKLEARNI NAPAD PROMENIO BI TOK SUKOBA"!  NATO se oglasio i saopštio šta bi Alijansa preuzela...

Vesti

"RUSKI NUKLEARNI NAPAD PROMENIO BI TOK SUKOBA"! NATO se oglasio i saopštio šta bi Alijansa preuzela...

Podeli vest

Ruski nuklearni napad bi promenio tok sukoba i skoro sigurno bi pokrenuo "fizički odgovor" ukrajinskih saveznika i potencijalno NATO-a, izjavio je danas visoki zvaničnik Alijanse

Visoki zvaničnik NATO je upozorio da bi bilo kakva upotreba nuklearnog oružja od strane Moskve imala "posledice bez presedana" po Rusiju, preneo je Rojters.

- To bi gotovo sigurno izazvalo fizički odgovor mnogih saveznika, a potencijalno i samog NATO-a - rekao je on.

Dodao je da Moskva koristi svoje nuklearne pretnje, uglavnom da odvrati NATO i druge zemlje od direktnog ulaska u njen rat protiv Ukrajine.
 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
PRKI

pre 1 godinu

Nato fasisticka foliranska organizacija nebi preduzela nista oni napadaju samo slabije od sebe.Znam da ovo nesmete da objavite ali ovo je istina.

Rade

pre 1 godinu

Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha, e jeste ljigavci,, ha ha ha ha ! ! ! ! ! !

pera

pre 1 godinu

ispijali bi kafu na bezbednoj udaljenosti uz pretnju aj baci jos jednu ako smes

Kosta

pre 1 godinu

Samo sta ono glavno nije javno receno, u slucaju nuklearnog napada, amerikanci bi prebacili iz nemacke ukrajincim 6 taktickkih nuklearna projektila dometa 300km za himars lansere, ukrajinci su vec prosli obuku za upotrebu takvih projektila, i odgovor bi bio lansiranje jednog projektila u nenaseljen dio evropske rusije kao opomena, a ostali bi bili usmereni na gradove, belogord, rostov, i jos neke u dometu... Zato rusi samo govore ali ne upotrebljavaju jer im je to nagovesteno...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija