• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

15.10.2022

16:43

DA LI OVO SIGNAL ZA SRBIJU?! Šolc pozvao na PROŠIRENJE Evropske unije!

AP/Tanjug

Vesti

DA LI OVO SIGNAL ZA SRBIJU?! Šolc pozvao na PROŠIRENJE Evropske unije!

Podeli vest

Nemački kancelar Olaf Šolc pozvao je na proširenje Evropske unije, ocenivši da će Unija tada moći bolje da pokaže svoju snagu u globalnim stvarima

- EU sa 27, 30, 36 država, sa još više od 500 miliona slobodnih i ravnopravnih građana, može da snažnije utiče na svet - rekao je Šolc.

Šolc je to poručio na skupu evropskih socijaldemokrata u Berlinu.

- Posvećen sam proširenju EU. To što EU nastavlja da raste ka istoku je dobitna stvar za sve nas - kazao je nemački kancelar, javio je Rojters.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Alex

pre 1 godinu

Kakav signal za Srbiju? Treba EU sada da nam ispuni nekoliko hiljada uslova koje im postavimo da bismo MOŽDA pristali da udjemo u njihovu poluraspalu uniju. Da im popravimo prosek u svemu.

Pera pravda

pre 1 godinu

Prvo da donesu deklaraciju fa je AP KiM neotuđivi deo Srbije. Pa onda odštetu za bombardovanje 1999.god. e tek onda da razgovaramo o drugim uslovima koji se tuču principa, a koje EU primenjuje unutar unije, a ne primenjuje na Srbiji.

ratko

pre 1 godinu

ma zabole me za eu nacisticku sta imamo mi da trazimo sa ustasama i nacistima u istom kosu ,dajte vise skinite nam se

Čarapan

pre 1 godinu

Šole eno ti Crne Gore ona dobro sluša.....

NEBOJŠA

pre 1 godinu

1000 ПУТА НАМ ЈЕ РЕЧЕНО ДА У ЕУ НЕЋЕМО БЕЗ ПРИЗНАЊА КОСОВА.ДАКЛЕ МАНИТЕ СЕ СИГНАЛА.ХВАЛА НОГУ НЕЋЕМО НИКАДА

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija