• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/novosti

24.11.2022

17:17

(VIDEO) STRAVIČNE SCENE U RUSIJI! Napadač ubijao ljude u TRŽNOM CENTRU pa izvršio SAMOUBISTVO!

printscreen Twitter

Vesti

(VIDEO) STRAVIČNE SCENE U RUSIJI! Napadač ubijao ljude u TRŽNOM CENTRU pa izvršio SAMOUBISTVO!

Podeli vest

Muškarac je otvorio vatru u tržnom centru u južnom ruskom gradu Krimsku, javile su ruske novinske agencije, pozivajući se na lokalnu policiju

Četiri osobe su poginule u pucnjavi u blizini tržnog centra u Rusiji.

Ruska agencija TASS saopštila je da je među četvoro mrtvih bio i napadač, koji je nakon napada izvšrio samoubistvo.

 

 

Kako se saznaje, nije reč o terorističkom napadu, već je u pitanju muškarac po imenu Vladimir Žirov.

On je, kako prenose ruski mediji, izgubio suđenje povezano sa stanom u kom stanuje njegova bivša supruga Galina i sin Jurij. Tvrdio je da je pre razvoda njegova supruga od njegovog novca kupila stan sinu, te je tražio da mu se vrati stan.

Slučaj se odugovlačio šest meseci i danas ga je sud odbio.

Nakon presude, počeo je da proganja ženu i preti joj. Galina je potom utrčala u tržni centar i zatražila pomoć. Tokom konfrontacije za nju zauzeo slučajni prolaznik s ciljem da je odbrani od Vladimira, ali je tom prilikom izgubio život kada ga je napadač upucao.

Krimsk je mali grad u južnom ruskom Krasnodarskom kraju u blizini poluostrva Krim, koje je Rusija jednostrano anektirala od Ukrajine 2014. godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija