• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/DailyMail

25.11.2022

18:27

SILOVANE DVE STUDENTKINJE U RIMU! Taksista ih dovezao ispred smeštaja i napao

Vesti

SILOVANE DVE STUDENTKINJE U RIMU! Taksista ih dovezao ispred smeštaja i napao

Podeli vest

Taksista (34) uhapšen je u Rimu zbog sumnje da je silovao dve američke studentkinje dok su se vraćale iz noćnog izlaska.

Antonio Makri je 14. oktobra dovezao studentkinje ispred njihovog smeštaja u blizini Trestevera. Kada ih je te noći taksista doveo ispred smeštaja, jednoj od njih je pozlilo, a Antonio je odlučio da iskoristi situaciju i s leđa napadne dve mlade devojke.

On je uhapšen ove nedelje i optužen je za krivično delo silovanje. Njemu se na teret stavlja i to što je iskoristio fizičku slabost mladih devojaka, kao i to što su obe bile u alkoholisanom stanju, piše Daily Mail.

Policija je saslušala svedoke i nakon što su pregledali snimke sa nadzornih kamera, osumnjičenog su ubrzo uhapsili.

Antonio je prvo napao jednu devojku, a zatim je nasrnuo i na drugu. Jedna od njih je u međuvremenu ceo napad snimila telefonom.

Da podsetimo, nedavno je Rim bio šokiran ubistvom tri prostitutke u gradu.

Jedna Kolumbijka i dve Kineskinje pronađane su u roku od sat vremena u Rimu, a policija je uhapsila Đandavida de Poa (51), koji se sumnjiči za njihovo ubistvo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija