• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer

27.11.2022

21:45

TERORISTI AL ŠABABA UPALI U HOTEL U MOGADIŠU, VLADINI ZVANIČNICI BEŽALI KROZ PROZORE! Nije poznato da li ima i koliko je žrtava?!

Vesti

TERORISTI AL ŠABABA UPALI U HOTEL U MOGADIŠU, VLADINI ZVANIČNICI BEŽALI KROZ PROZORE! Nije poznato da li ima i koliko je žrtava?!

Podeli vest

Somalijski islamski militanti napali su večeras hotel u kojem se nalazi restoran za vladine zvaničnike u glavnom gradu Mogadišu, preneo je Rojters, pozivajući se na izjave policajaca i očevidaca.

Teroristička grupa Al Šabab, koja je povezana sa Al Kaidom i kontroliše delove zemlje, preuzela je odgovornost za napad, rekavši da je ciljala obližnju predsedničku palatu.

- Prodrmala nas je jaka eksplozija, nakon koje smo čuli pucnjavu. Sedimo u kućama i slušamo kako puca - rekao je Ahmed Adbulahi, koji živi u blizini centra.

Napadači su upali u Vilja Rose hotel, ali se još ne zna koliko ih je, rekli su policijski zvaničnici.

Neki vladini zvaničnici su se spasili tako što su pobegli kroz prozore.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija