• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Tanjug/kentonline

04.12.2022

11:35

ŠAMARČINA ALBANCIMA OD "SAVEZNIKA"! Englezima prekipelo, ministar najavio MASOVNA PROTERIVANJA - PAKUJTE SE I PRAVAC KUĆI!

Tanjug/Printskrin/Fotoilustracija

Vesti

ŠAMARČINA ALBANCIMA OD "SAVEZNIKA"! Englezima prekipelo, ministar najavio MASOVNA PROTERIVANJA - PAKUJTE SE I PRAVAC KUĆI!

Podeli vest

Albancima bi trebalo zabraniti da podnose zahtev za azil u Velikoj Britaniji, jer dolaze iz naizgled bezbedne zemlje, izjavio je britanski ministar za emigraciju Robert Dženrik

Dženrik je upozorio da će ilegalna migracija verovatno biti problem u narednih nekoliko godina. On je naveo da Albanci čine više od trećine od 33.000 migranata, koji su malim čamcima preko kanala Lamanš za devet meseci ove godine došli u Veliku Britaniju i naglasio da oni predstavljaju prioritet broj jedan.

Robert Dženrik je rekao da takve osobe treba da budu „isključene iz prava na traženje azila” jer je upozorio da su trenutni nivoi migracija u UK „neodrživi”, prenosi PA.

Prošle nedelje premijer Riši Sunak je održao prve razgovore sa albanskim premijerom Edijem Ramom u kojima su se složili da zatvore „rupe“ u sprečavanju brzog povratka neuspešnih tražilaca azila, dok je ministar Dženrik najavio da će uslovi za traženje azila biti pooštreni.

„Albanija je bezbedna zemlja. Veoma je teško shvatiti zašto bi Albanac mogao da zatraži azil u Velikoj Britaniji. Imamo sporazum o povratku, koji je potpisan pre godinu dana, a hiljadu Albanaca se već vratilo“, izjavio je Dženrik za GB Nevs.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mile bg

pre 1 godinu

Zar tako prema svom čedu? Zbog njih ste nas bombardovali 78 dana, pa zar tako prema jadnim albancima? Brzo ste ih upoznali, pa bi što pre da ih se rešite.Tako dobri ljudi, a čine više od 80% zatvorenika u pojedinim zatvorima, a i glavni su za distribuciju droge. Voze besna kola i blokiraju vam saobraćaj. Veoma korisni članovi vaše zajednice brzo su vam zagorčali život. Čime su oni zadužili čovečanstvo? Kupili su vas narko-dolarima, a vama nije bitno poreklo novca. Sada je stiglo vreme za naplatu. Kusajte ono što ste zakuvali.

Zoran

pre 1 godinu

Englezi, pa vi ih volite i podržavate?! Ili ih podržavate samo kad treba da se rovari po Srbiji?!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija