• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.12.2022

12:09

ŠTA TO KRIJE BELA KUĆA, DŽO DOGIRAN IZLAZI PRED SVAKI NASTUP? Kamila mu doturila sumnjive tablete u ruku

AP/Photo

Vesti

ŠTA TO KRIJE BELA KUĆA, DŽO DOGIRAN IZLAZI PRED SVAKI NASTUP? Kamila mu doturila sumnjive tablete u ruku

Podeli vest

Američki predsednik Džo Bajden (80), za kojeg se sumnja da boluje od demencije, izgleda se kljuka lekovima pred svaki javni nastup

Njegova supruga Džil snimljena je u utorak kako mu daje nešto što je on popio pre nego što je pred više hiljada ljudi na ceremoniji u Beloj kući potpisao zakon o istopolnim brakovima. 

Misterija
Džil je pred Bajdenov govor svom suprugu dala misteriozni predmet u ruku, koji je on odmah stavio u usta i pojeo

Prva dama SAD je snimljena kako baš pred Bajdenov govor o zakonu o gej brakovima, svom suprugu daje misteriozni predmet u ruku, koji je on odmah stavio u usta i pojeo. Odmah zatim su on, Džil, potpredsednica SAD Kamala Haris i njen suprug Dag Emhof seli na svoja mesta i ceremonija je počela. Posle uvodnih reči, predsednik SAD je održao govor, tokom kojeg nije napravio nijedan lapsus. 

Foto: Printscreen

Kamila daje Bajdenu sumnjive tablete

Korisnici društvenih mreža nagađaju šta je Bajden dobio od Džil, a većina misli da su u pitanju nekakve tablete za demenciju. Neki su se, međutim, grubo našalili sa predsednikom SAD, poredeći ga sa konjem koji je nešto dobro izveo, nakon čega je od trenera dobio kocku šećera. 

Besan što je mator 

Džo Bajden, koji je prošlog meseca napunio 80 godina, najstariji je predsednik SAD u istoriji te zemlje. Međutim, prema navodima američkih medija, počelo je da mu smeta to što mnogi stalno ističu tu činjenicu. 

- Da li mislite da ne znam koliko je*eno godina imam? - pitao je Bajden svoje najbliže saradnike ranije ove godine, prenose tamošnji mediji. 

To se dogodilo tokom polemike da li on treba da se kandiduje za drugi mandat u Beloj kući. Neki su, naime, isticali to da će u januaru 2025, kad bi mu počeo drugi mandat, Bajden imati 82 godine. Ako bi ga izgurao do kraja, imao bi čak 86 godina. Budući da već sada pokazuje znake demencije, u redovima demokrata veliki broj njih smatra da Bajden ne treba da se kandiduje za drugi mandat.

Foto: Printscreen

Bajden nešto stavlja u usta

Bilo kako bilo, Bajden je poznat po tome što u javnosti često pravi gafove. Otkako je preuzeo funkciju u Beloj kući, on je u nekoliko navrata uhvaćen kako izgleda kao da se izgubio i ne zna gde treba da ide. U javnim nastupima često pominje da je njegov sin Bo stradao u ratu u Iraku, a on je zapravo umro od tumora mozga. Bajden ume i da doziva mrtve ljude sa bine, a nedavno je iz čista mira pao tokom vožnje bicikla. Istovremeno, uhvaćen je i u čudnom trenutku tokom nedavne posete francuskog predsednika Emanuela Makrona Beloj kući, kad se čak 42 sekunde rukovao sa svojim gostom. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Brnabić: Rezolucija o Srebrenici nametanje najteže kvalifikacije Srbiji i narodu, ali to neće oslabiti Vučića - narod vidi koliko se bori!
Politika

Brnabić: Rezolucija o Srebrenici nametanje najteže kvalifikacije Srbiji i narodu, ali to neće oslabiti Vučića - narod vidi koliko se bori!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić rekla je danas da se sve što se dešava sa nasilnim guranjem tzv. Kosova u Savet Evrope i rezolucije o genocidu u Srebrenici, nameće čitavoj Srbiji i srpskom narodu a da u tome deo opozicije vidi "šansu i sreću" samo zato što misle da će time oslabiti predsednika Aleksandra Vučića.

24.04.2024

12:17

Udruženi pritisak! Kandićeva seje zlo sa ekstremistima iz BiH! Prljava kampanja za rezoluciju o Srebrenici!
Politika

Udruženi pritisak! Kandićeva seje zlo sa ekstremistima iz BiH! Prljava kampanja za rezoluciju o Srebrenici!

Društvo za ugrožene narode, Memorijalni centar Srebrenica i Helsinški odbor za ljudska prava u Srbiji, čiji je osnivač Nataša Kandić, u pismu upućenom svim državama članicama Ujedinjenih nacija pozivaju sve ambasadore zemalja članica UN da glasaju za podršku sramnoj rezoluciji Generalne skupštine kojom bi se, kako se navodi, "11. juli proglasio Međunarodnim danom sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine".

24.04.2024

12:11

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija