• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/strana/webtribune

30.12.2022

13:27

VODI SE TAJNI RAT, OVO NIJE SLUČAJNO! Američki novinar izneo šokantnu tvrdnju, znate li šta se dešava "iza ruskih linija"?!

Vesti

VODI SE TAJNI RAT, OVO NIJE SLUČAJNO! Američki novinar izneo šokantnu tvrdnju, znate li šta se dešava "iza ruskih linija"?!

Podeli vest

Američki novinar Džek Marfi nazvao je eksplozije i incidente u Rusiji sabotažom od strane CIA i zapadnih špijuna

CIA, Centralna obaveštajna agencija Sjedinjenih Država koristi špijune iz evropskih zemalja članica NATO -a za pokušaj sabotaže u Rusiji, objavio je američki novinar Džek Marfi na svom zvaničnom sajtu.

"Kampanja koja je godinama planirana izazvala je mnogo neobjašnjivih eksplozija i drugih incidenata", naglasio je novinar.

Prema Marfiju, američki obaveštajci ne učestvuju u provokacijama i ne rade direktno, CIA samo koordiniše i kontroliše akcije. Evropski specijalci mogu da biraju mesto i vreme sabotaže, jer su oni ti koji "preuzimaju sve rizike", dodao je ekspert.

"Kampanja uključuje obaveštajnu službu koja je raspoređena da osujeti 'invaziju' Moskve na Ukrajinu vodeći tajni rat iza ruskih linija", napisao je Marfi. On je incidente u regionima Rusije nazvao sabotažom od strane CIA i zapadnih špijuna.

Ranije je postalo poznato da CIA nadgleda obuku u Sjedinjenim Državama elitnih ukrajinskih snaga za specijalne vojne operacije i drugih obaveštajnih službi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dimitrije

pre 1 godinu

To nije sabotaža to su TERORISTIČKE AKCIJE, da se ne lažemo!

SRPKINJA

pre 1 godinu

SVET JE POSTOJAO I BEZ AMERIKE I SMRDLJIVOG ZAPADA ALI I BEZ RUSIJE..KO VAS JE,BE....TREBA SVI DA SE RASCEPKATE I DA POSTANETE CHERGA..ISTA STE GO.V.NA

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija