• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/index

20.01.2023

16:28

VATRA PROGUTALA ŠKOLSKI AUTOBUS! Vozilo PUNO dece BUKNULO U PLAMEN, vatrogasci na licu mesta zatekli STRAVIČAN PRIZOR!

Printscreen/Twitter

Vesti

VATRA PROGUTALA ŠKOLSKI AUTOBUS! Vozilo PUNO dece BUKNULO U PLAMEN, vatrogasci na licu mesta zatekli STRAVIČAN PRIZOR!

Podeli vest

Školski autobus koji je prevozio decu zapalio se jutros u Londonu

Školarci su odvedeni na sigurno, a vatrogasci su ubrzo stigli na mesto događaja. Tokom incidenta je oštećeno i šest drugih vozila. Na snimku događaja vidi se kako plamen proždire autobus i kako se oglašavaju alarmi obližnjih automobila. 

"Brzo su izveli decu napolje čim se zapalio deo motora"

Žena koja živi u blizini je kazala kako se autobus zapalio oko 8:15 ujutro. 

"Ovaj školski autobus svakog dana prolazi pokraj naše kuće. Brzo su izveli decu napolje čim se zapalio deo motora, a to je najvažnije. Verujem da je požar ugašen prilično brzo, međutim nastala je ogromna šteta. Oštećeni su automobili, razbijeni su prozori na nekim kućama", rekla je neimenovana ženska osoba, a prenosi Dejli Mejl. 

Za sada nije poznat uzrok požara

O požaru se oglasilo i veće gradske četvrti.

"Jutros se u Hakneju zapalio školski autobus. Uzrok požara tek treba da se utvrdi. Sva deca su evakuisana i te nema povređenih", napisalo je veće na Tviteru.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija