• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

04.02.2023

07:00

APSOLUTNI HIT U SINGAPURU! Tuži drugaricu jer je odbila da mu bude devojka! Muškarac se uvredio pa traži VRTOGLAVU sumu za odštetu

Vesti

APSOLUTNI HIT U SINGAPURU! Tuži drugaricu jer je odbila da mu bude devojka! Muškarac se uvredio pa traži VRTOGLAVU sumu za odštetu

Podeli vest

Singapurski biznismen K. Kavšigan pokrenuo sudski proces protiv prijateljice Nore Tan Šu Mej jer posle četiri godine poznanstva nije htela da bude u vezi sa njim. Kaže da mu je uništila reputaciju i da je zbog nje izgubio pet klijenata

Singapurski biznismen K. Kavšigan tužio je svoju drugaricu Noru Tan Šu Mej jer posle četiri godine poznanstva nije htela da bude u vezi sa njim. On traži čak dva miliona evra odštete od Nore zato što mu je uništila reputaciju i zato što je zbog nje izgubio najmanje pet klijenata.

Prva tužba odbačena

Kavšigan, direktor kompanije za dronove "D1 rejsing" je, prema sudskim dokumentima, dva puta tužio Noru. Prvu tužbu, koju je podneo traživši 14.000 evra odštete, sud je odbacio jer je tvrdio da je ona prekršila dogovor da unaprede svoj odnos. Sudija je tada rekao da Kavšigan zloupotrebljava sud i da ne želi da učestvuje u njegovim proračunatim pokušajima da zaprosi devojku.

Nesporazum

Prijateljstvo im se raspalo kad mu je ona na pitanje da li želi da uđu u ljubavnu vezu odgovorila da ga sve vreme gleda samo kao druga

Međutim, novu tužbu, kojom traži milionsku odštetu, sud je prihvatio i zakazao prvo ročište za sledeći četvrtak. Prema navodima iz sudskih papira, Kavšigan i Nora su se upoznali 2016. u jednom Rotari klubu, nakon čega su počeli da se druže.

Foto: Public

Sudski čekić, ilustracija

Prijateljstvo im se raspalo četiri godine kasnije, kad mu je ona na pitanje da li želi da unaprede svoj odnos i uđu u ljubavnu vezu odgovorila da ga sve vreme gleda samo kao druga. Kavšigan je u tužbi napisao da je otad Nora pred svima pričala da joj opseda kuću i da neće da je ostavi na miru, što je on čuo, te je zbog toga doživeo traumu i duševnu bol. On tvrdi da mu je ona uništila reputaciju, ali i da je zbog vremena provedenog sa njom izgubio najmanje pet poslovnih klijenata.

Tužila i ona njega, traži 1.000 evra

Nora Tan Šu Mej podnela je kontratužbu protiv Kavšigana, kojom traži 1.000 evra odštete.
Ona zapravo traži nadoknadu za novac koji je potrošila kako bi bolje obezbedila kuću od svog bivšeg druga.

Budući da je, kako ona kaže, Kavšigan stalno dolazio i opsedao je, morala je da ugradi bezbednosna vrata, da postavi kamere unutra i spolja, te da kupi pametno zvonce. Osim toga, išla je i na nekoliko terapija kod psihijatra zbog njegovog ponašanja.

Nije dobro podneo

Nora je, međutim, svedočila da je njihovo prijateljstvo počelo da se raspada kad mu je ona rekla da ga vidi samo kao prijatelja, a da je on nju smatrao "najbližim prijateljem". Tada mu je rekla da bi trebalo da se ređe viđaju, što Kavšigan nije dobro podneo. Otad se njen bivši prijatelj, kako je ispričala, okomio na nju, te joj ni danas ne da da živi normalno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija