• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Novosti

09.02.2023

21:45

PILOT PUTINU ŽESTOKO ODBRUSIO! "Ja sam komandant i ja donosim odluku, neću leteti" - Okrenuo se i izašao iz letelice

Vesti

PILOT PUTINU ŽESTOKO ODBRUSIO! "Ja sam komandant i ja donosim odluku, neću leteti" - Okrenuo se i izašao iz letelice

Podeli vest

Vladimir Putin ispričao je na sastanku sa predstavnicima vazduhoplovne industrije kako je jednom prilikom ptica „ugasila“ motor njegovog aviona.

Sećam se kada se desilo, bilo smo u avionu sa dva motora. Ptica je upala u motor i on se ugasio. Pitam pilota: ‘Šta ćemo?’. On mi kaže ‘Snaćićemo se, izdržaće’, na šta sam mu ja rekao: ‘Možda je bolje da se vratimo i sletimo’. Na kraju smo sleteli, uvek je najvažnije da se stvari rade bezbedno“, rekao je predsednik Rusije.

Putin je govorio i o situaciji sa svojim predsedničkim helikopterom.

Stvarno nam je bilo važno da stignemo gde smo krenuli. Već sam bio predsednik, a pilot je rekao: ‘Ja sam komandant letelice, i ja donosim odluku. Neću leteti’, i okrenuo se i izašao iz helikoptera. To je izuzetno važna stvar. Ne samo vaš život, već i životi desetina ljudi su u vašim rukama“, rekao je Putin.

Putin je rekao i da se žestoko posvađao sa ministrom saobraćaja Vitalijem Saveljevim, od kog je tražio da „kupuje više domaće opreme“, i precizirao je da je Saveljev uspeo da spase avio-industriju.

On je dodao i da će Rusija nastaviti da podržava sopstvenu avio-industriju, i da će sa domaćim letelicama izaći na međunarodna tržišta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ZAvram

pre 1 godinu

Убитачним насловом сте орасположили гнусне мрзитеље Русије и Путина. Штета огромна ако нису прочитали текст до краја! Живе Ти нама, Путине, царе и брате наш!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija