• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mediji

01.03.2023

20:37

MOSKVA ISMEVA KIJEV, ZA ZAPAD JE OVO SMRTNA PRESUDA! Zelenski pozvao Amere da pošalju svoju decu da ginu u Ukrajini! I TRAGIČNO I KOMIČNO!

Tanjug/AP

Vesti

MOSKVA ISMEVA KIJEV, ZA ZAPAD JE OVO SMRTNA PRESUDA! Zelenski pozvao Amere da pošalju svoju decu da ginu u Ukrajini! I TRAGIČNO I KOMIČNO!

Podeli vest

Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski, tokom razgovora sa novinarima, prokomentarisao je učešće Sjedinjenih Država i NATO-a u ukrajinskom sukobu i pozvao Zapad da pošalje svoju decu u ratnu zonu.

Zelenski je očigledno promenio žanr, pa je iz komedije prešao u tragediju.

Ruska novinarka Olga Skabejeva podelila je video uz komentar da je ovo „otvoren poziv ukrajinskog predsednika da NATO uđe u sukob i da započne treći svetski rat".

- Zelenski je pozvao NATO da dođe u sukob - napisala je Skabejeva na Telegramu.

Američki građani šokirali su se izjavom Zelenskog, komentarišući da je Vašington postao najveći finansijer Ukrajine, a da se deca običnih Amerikanaca mogu poslati u pravu „mašinu za meso".

Mnogi od njih su naveli da se „sukob nastavlja samo zato što se Zelenski ne slaže sa ostatkom sveta".

- Ukrajina nije u NATO, nikako nećemo poslati svoje sinove i kćeri - napisao je jedan tviteraš.

- Zelenski nema pojma šta je upravo uradio. Uzimanje naših poreskih dolara je jedna stvar. Ali sada želi da oduzme život američke dece zbog svog rata? Ako postoji medved kojeg ne smete dirati, onda je to američki roditelj - napisali su ogorčeni Amerikanci.

- Moji dedovi su se borili protiv nacista u Drugom svetskom ratu, pre ću umreti nego što ću se boriti zajedno sa nacistima u Ukrajini. Smrt pre nečasti - napisao je Džekson Hinkl.

- SAD se dobro sećaju koliko je vojnika umrlo i osakaćeno u Vijetnamu i Iraku. Ako Vašington direktno uđe u sukob, broj žrtava može biti stotine puta veći - napisao je drugi tviteraš.

Ranije je rusko Ministarstvo spoljnih poslova Rusije optužilo Sjedinjene Države i Evropsku uniju da direktno učestvuju u sukobu zbog isporuke oružja.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
master

pre 1 godinu

*ebes svet kad ova dva klovna komanduju svetom, normalno sa debilima iz EU.

Nikita Petrovic

pre 1 godinu

smešno nikako nije ironično jeste a tuga prisutna do bez kraja zelenski uviđa malo kasno da je tango argentino a la amerikano sklon nacističkom sindromu spoplitanja gde su žrtve normalni svet i rusa i ukrajinaca no bliži se suton ,doduše usporeno, izrabljuju se kopačke amero geparda sada su u fazi brzog prpždiranja plena jer čopor lavova je osetio miris lešine i ne baš mekim hodom pristižu hteli ste gledaj te bumerang se polako ali sigurno vraća američki normalni svet je svestan da su na obodima islanskog vulkana a oni nisu igra vatrometa i šarade u tobož veselju americi i ostalim poslušnicima treba bezrezervno pomoći toliko umeju i dalje da cene

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija