• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/sputnjik

02.03.2023

13:26 >> 14:03

"ZGROMIĆEMO IH!" PUTIN BESAN POSLE UPADA DIVERZANATA: Videli su da je to obična "Niva",  da tamo sede deca i civili - TO JE TERORISTIČKI NAPAD!

Tanjug/AP

Vesti

"ZGROMIĆEMO IH!" PUTIN BESAN POSLE UPADA DIVERZANATA: Videli su da je to obična "Niva", da tamo sede deca i civili - TO JE TERORISTIČKI NAPAD!

Podeli vest

Predsednik Rusije Vladimir Putin okarakterisao je ono što se dogodilo u Brjanskoj oblasti Rusije, kada su napad izvršili ukrajinski diverzanti, kao teroristički akt.

Otvorili su vatru videći da su u vozilu deca, rekao je on.

- Danas je izvršen teroristički napad, još jedan zločin, probili su se na pograničnu teritoriju i otvorili vatru na civile. Videli su da je u pitanju civilno vozilo, videli da tamo sede civili i deca, obična 'Niva', i počeli su da pucaju na njih - rekao je Putin govoreći na otvaranju Godine učitelja i nastavnika u režimu video-konferencije.

Ruski lider je istakao da ukrajinski neonacisti ništa neće postići.

- Zgromićemo ih - poručio je.

Ranije danas saopšteno je da se grupa ukrajinskih diverzanata probila na teritoriju Klimovskog rejona Brjanske oblasti Rusije. Jedan čovek je poginuo tom prilikom, a jedno dete ranjeno. 

Putin zbog situacije u Brjanskoj oblasti neće otputovati u Stavropoljsku oblast, kako je bilo predviđeno, već će se učesnicima Godine pedagoga obratiti onlajn.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milan lala

pre 1 godinu

Oni neka se kao i dosad 9 godina iskljucivo bave ubijanjem civila u Donbasu i ostalim delovima Rusije a vi budite zalostivi prema njima pa neka im bez problema radi TV-propaganda , aerodrumi , zeleznice , granicni prelazi prema EU za dolazak oruzija i zapadnih prijatelja. Vi tako a oni ce ovako.

ratko

pre 1 godinu

traba naciste zgromiti to nisu ukrainci nego nacist sve ih treba zajedno sa nemackom britanijom amerikom i celom Eu sem Madjarske. svi salju oruzije tim nacistima

MrKamenjarac

pre 1 godinu

....A J-B-G.... STA SI DO SADA CEKAO;SRAVNI KIJEV ZAJEDNO SA ZVALAVIM ZELENSKIN I GUBAVIM KLICKOOM.....PA NEKA ONDA DODJE BAJDEN DA SE STCKA PO KIJEVU RAVNOM.....

Samosvesna građanka

pre 1 godinu

Nije Putin kao Vučić, pa da koristi uličarski izraz kao što je citiran u naslovu.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija