• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.03.2023

15:30

NEMCI VAN SEBE ZBOG STRAVIČNOG ZLOČINA! Dve DEVOJČICE optužene za UBISTVO drugarice, ništa od KRIVIČNOG gonjenja zbog NJIHOVIH GODINA?!

Tanjug/AP

Vesti

NEMCI VAN SEBE ZBOG STRAVIČNOG ZLOČINA! Dve DEVOJČICE optužene za UBISTVO drugarice, ništa od KRIVIČNOG gonjenja zbog NJIHOVIH GODINA?!

Podeli vest

Dve devojčice su osumnjičene za ubistvo 12-godišnje učenice koja je pronađena mrtva u šumskom području u zapadnoj Nemačkoj tokom vikenda, saopštilo je danas Tužilaštvo.

Kako prenosi Rojters, u slučaju koji je šokirao Nemačku, policija je pronašla telo devojke po imenu Luiz, blizu biciklističke staze u šumi u nedelju.

Istraga je utvrdila da je devojčica umrla od posledica ranjavanja nožem, rekao je novinarima tužilac Mario Manvajler, dodajući da još nije pronađeno oružje.

- Smatramo da je ovaj zločin počinilo dvoje dece - rekao je Manvajler. Budući da počinioci imaju 12 i 13 godina, ne podležu krivičnom zakonu koji se u Nemačkoj može primeniti na maloletne osobe tek sa navršenih 14 godina. Oni su u nadležnosti Kancelarije za mlade.

Manvajler je naveo da nije bilo dokaza da je neko drugi bio umešan, niti da je bilo seksualnog napada. On nije izneo više detalja o slučaju.

Lokalni mediji preneli su da su počinioci zločina devojčice, što je i tužilac kasnije potvrdio. Stanovnici malog grada Frojdenberga, oko 80 kilometara istočno od Kelna, bili su u šoku i zastave su spuštene na pola koplja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija