• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/mediji

10.04.2023

22:38

KIJEV POZVAO PLAĆENIKE DA LETE NA F-16! RUSI NASTAVLJAJU "REKONSTRUKCIJU" UKRAJINSKE INFRASTRUKTURE, Danska isporučuje haubice i tenkove (FOTO/VIDEO)

Tanjug/AP

Vesti

KIJEV POZVAO PLAĆENIKE DA LETE NA F-16! RUSI NASTAVLJAJU "REKONSTRUKCIJU" UKRAJINSKE INFRASTRUKTURE, Danska isporučuje haubice i tenkove (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Rat u Ukrajini, 411. dan.

 

Reznikov pozvao plaćenike da lete na F-16 za Kijev

Foto: Tanjug/AP

Ministar odbrane Ukrajine Aleksej Reznikov pozvao je strane pilote F-16 da se pridruže stranom legionu, da se bore na strani Kijeva.
-Ako postoje piloti koji znaju kako da upravljaju F-16 i spremni su da učestvuju (u borbi), Inostrani legion je spreman da im otvori vrata, rekao je Reznikov, preneli su ukrajinski mediji.
U Inostranom legionu koji se bori na strani Kijeva u Donbasu nalaze se plaćenici iz celog sveta.

Danska isporučuje haubice i tenkove

Danska će početi da snabdeva Ukrajinu tenkovima Leopard 1A5 pre leta.
Reč je o partiji od 100 vozila koje su obećale Nemačka, Holandija i Danska. Rečeno je da će posao biti zaključen u roku od šest meseci.
Danska takođe namerava da pošalje u Ukrajinu 19 samohodnih topova CAESAR. do kraja maja.

Grupa "Vagner" nastavlja napredovanje u Bahmutu 

 

 

Grupa "Vagner" nastavlja napredovanje u Artjemovsku. Borci su RIA Novostima pokazali već oslobođene kvartove u centru grada i govorili o taktici ukrajinskih trupa.

Direktan pogodak u ruski tenk

 

 

Na društvenim mrežama se pojavio snimak na kojem je zabeleženo uništenje ruskog tenka T-72B3 iz prvog lica, odnosno iz ugla ruskog vojnika
GoPro kamera uhvatila je trenutak kada je ruski T-72B3 pogođen ATGM-om ili ručnim bacačem tokom borbenih operacija u Marinki.
Tenk je uništen, odnosno postao je borbeno neupotrebljiv, te je napušten od posade koja je preživela obračun, nakon čega se povukla u obližnji tenk.
Prema podacima nezavisnog tima "Oryx" koji se bavi dokumentacijom ruskih gubitaka u tehnici, ruske snage su od početka invazije na Ukrajinu izgubile 1.928 tenkova, od kojih je 1.168 uništeno.
Oko 554 su zarobile ukrajinske snage, a ostatak je napušten na bojnom polju.

Priprema OSU za kontranapad? 

 

 

Veliki konvoj britanskih oklopnih vozila Mastiff primećen je u zoni SVO.

Oborena bespilotna letelica "Valkirija" 

 

 

Još jedna ukrajinska izviđačka bespilotna letelica „Valkirija" oborena iz lakog naoružanja u zoni SVO

Rusi nastavljaju "rekonstrukciju"
ukrajinske infrastrukture 

 

 

Nakon mosta u Černigovskoj oblasti, "rekonstrukcija" ukrajinske infrastrukture se nastavlja: 
Su-34 VĘS RF izveo vazdušni napad na mostu preko reke Žerebets , LNR. Ęorišćene su visoko precizne vazdušne bombe

SBU privela borca VSU koji je "lovio HIMARS-e" za Rusiju

 

 

Takođe, prema obaveštajnoj službi SBU, on je izviđao skladišta municije u Odeskoj oblasti i prenosio informacije ruskim obaveštajnim službama.

GŠ VSU: Rusi nastupaju, žestoke borbe na više pravaca

Ukrajinske odbrambene snage su 10. aprila odbile više od 20 napada ruskih osvajača.
-Uprkos brojnim gubicima u opremi i ljudstvu, neprijatelj ne odustaje od vođenja osvajačkog rata. On nastavlja da usmerava svoje glavne napore na izvođenje ofanzivnih operacija na Limanskom, Bahmutskom, Avdejevskom i Marinskom pravcu - više od 20 neprijateljskih napada je odbijeno tokom dana, navodi se u večernjem rezimeu Generalštaba Oružanih snaga Ukrajine.

Rat u Ukrajini - situacija na „vrućim" linijama fronta

Prema podacima Generalštaba, najžešće borbe se nastavljaju za Avdejevku i Marjinku.
U pravcu Limanskog tokom dana neprijatelj je vodio neuspešne ofanzivne operacije u blizini naselja Makejevka, Červonopopovka i Belogorovka;
U pravcu Bahmuta, neprijatelj nastavlja da vodi ofanzivne operacije, pokušava da zauzme grad Bahmut pod punu kontrolu, borbe se nastavljaju; neuspešne ofanzivne operacije izveli su Rusi kod Bogdanovke i Hromovog;
Na pravcu Avdejevke i Marjinke, neprijatelj je vodio ofanzivne operacije u oblastima naselja Avdejevka, Severnoje, Nevelskoje i Marjinka u Donjeckoj oblasti, ali nije bio uspešan.
Rusi tokom dana nisu izveli ofanzivne akcije na pravcu Šahtjorska. Na Zaporoškom i Hersonskom pravcu Ruska Federacija nastavlja da vodi odbrambene operacije, napomenuo je Generalštab.

Snimak paklene borbe na zaporoškom pravcu!

 

 

Artiljerija grupe „Istok" uništava VSU

 

 

Granate padaju na ukrjinska uporišta u oblasti Guljajpolja.

 

(VIDEO) RUS POKUŠAO DA PUCA IZ RAKETNOG BACAČA, UMALO OSTAO BEZ OKA!

Foto: Printscreen Twitter

Ruski vojnici vraćeni iz zarobljeništva

Iz ukrajinskog zarobljeništva vraćeno je 106 ruskih vojnika, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

Avionima Vazdušno-kosmičkih snaga Rusije oslobođeni vojnici će biti prebačeni u Moskvu na lečenje, biće im pružena sva medicinska i psihološka pomoć.

Ukrajinski avioni se kriju od ruskih snaga, koriste obične puteve kao piste

 

 

Hteli da spreče napad Rusije, a onda je Putin...

Sjedinjene Američke Države su jednim potezom želele da ucene Rusiju kako bi sprečile specijalnu operaciju u Ukrajini, izjavio je američki novinar, dobitnik Pulicerove nagrade Simor Herš u intervjuu izdanju „Tichys Einblick“.

Pušilin: Ukrajinci dovlače rezerve u Marinku

Oslobađanje Marinke se odlaže zbog činjenice da ukrajinske trupe stalno dovlače rezerve, rekao je lider DNR Denis Pušilin.

Po njegovim rečima, 75 odsto Bahmuta je oslobođeno.

On je naglasio da je još rano govoriti o potpunom oslobađanju grada, u zapadnom delu grada su i dalje žestoke borbe. Ruska zastava je podignuta na upravnoj zgradi Bahmuta, što je formalni znak kontrole nad gradom.
 

Zapad u šoku - kako su Rusi ovo uspeli?

SAD istražuju kvar u radu sistema za navođenje pametnih bombi "JDAM" koji se dogodio u Ukrajini, a sumnja se da su za to odgovorne ruske snage, navodi američki televizijski kanal NBC Njuz, pozivajući se na tajna dokumenta koja navodno pripadaju Pentagonu.

 

Dronovi otkrili pozicije ukrajinskih snaga, ruska artiljerija munjevito reagovala i nanela im velike gubitke

 

 

Danilov poručio Ukrajincima: Ne čekajte "čarobni" datum


Sekretar Saveta za nacionalnu bezbednost i odbranu Ukrajine Aleksej Danilov izjavio je da Ukrajinci ne treba da čekaju „čarobne“ datume za kontraofanzivu, jer se ona dešava svaki dan.

- Ukrajinska kontraofanziva se dešava svakog dana. Ne čekamo čarobne datume, radimo mirno, sistematski i dosledno... Informaciona pompa ne ide u prilog planovima ukrajinskih odbrambenih snaga - napisao je Danilov na Tviteru.
 

ZAPAD NEMOĆAN! PUTINOV POTEZ ZAPEČATIO SUDBINU UKRAJINE!

Foto: AP/Photo

 

Pušilin: Ukrajinci digli u vazduh zgradu gradske administracije u Bahmutu


Oružane snage Ukrajine su povlačeći se iz Bahmuta digle u vazduh zgradu gradske administracije, izjavio je v.d. šefa DNR Denis Pušilin.
On je istakao da ima mnogo posla oko obnavljanja grada, ali da već postoji iskustvo Marijupolja.

- Obišao sam grad i video razorne posledice dejstava kijevskog režima. Ima mnogo posla da se obnovi, ali već imamo iskustvo Marijupolja – uspećemo... Obnovićemo grad... Praktično nema celih zgrada, skoro sve su oštećene, ali ćemo sve izgradi - rekao je Pušilin.

Foto: Tanjug/AP

On je dodao da se evakuacija civila iz Bahmuta nastavlja.

- Sada se nastavlja sa evakuacijom civila, gde je to moguće. Smeštamo ih u druga naselja DNR - precizirao je Pušilin.
 

Brifing Ministarstva odbrane Ruske Federacije

- U pravcu Krasnog Limana likvidirano je preko 120 ukrajinskih vojnika, a uništeno pet oklopnih vozila, samohodna haubica „gvozdika“ i haubica D-20;

- U pravcu Kupjanska ukrajinska vojska izgubila je preko 30 vojnika, a u Harkovskoj oblasti uništeno je skladište municije;

- U pravcu Donjecka aktivnim dejstvima je za dan likvidirano preko 290 ukrajinskih vojnika, pet oklopnih vozila i druga tehnika;

- U pravcu Južnog Donjecka i Zaporožja ukrajinske snage izgubile su više od 50 pripadnika;
Na području naselja Novoljubovka u LNR uništeno je skladište municije ukrajinske 66. mehanizovane brigade;

- U pravcu Hersona tokom prethodnog dana likvidirano je skoro 40 ukrajinskih vojnika, američka haubica M777 i druga tehnika;

- Ruska PVO je za dan oborila 11 ukrajinskih dronova i 2 rakete „hajmars“;

- Ruska vojska je u DNR i Hersonskoj oblasti uništila komandne punktove dve ukrajinske brigade teritorijalne odbrane.
 

Curenje tajnih dokumenata - podvala Rusima?

Ruski ratni blogeri odgovorili su na curenje, kako se navodi, poverljivih američkih vojnih dokumenata koji pokrivaju moguću ukrajinsku kontraofanzivu sa „spekulativnom anksioznošću“, saopštio je američki istraživački centar Institut za proučavanje rata (ISW).

 

Ukrajinski vojnik prikazao pravu razmeru uništenja u Bahmutu

 

 

Peskov: Teško da Francuska može biti posrednik


Teško je zamisliti da Francuska može biti posrednik u ukrajinskom sukobu, jer je Pariz indirektno i direktno uvučen u sukob na strani Kijeva, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Foto: Reuters

Prethodno je kineski predsednik Si Đinping predložio francuskom lideru Emanuelu Makronu da Francuska iznese svoj plan za rešavanje situacije u Ukrajini i poručio da će ga Kina podržati.
 

"Civilni dani su nam odbrojani"

Američki list „Vašington post“ objavio je reportažu u kom su ukrajinski muškarci, odgovarajući na pitanja o dešavanjima u zemlji, izrazili bojazan da će se svi oni naći u vojsci, ukoliko dođe do nove kontraofanzive Ukrajine.

Vagnerovci koriste zarobljeni oklopni transporter M113 američke proizvodnje

 


 

Ukrajina tvrdi da je u jučerašnjem danu ubila skoro 700 Rusa

Ukrajina je objavila dnevne podatke o procijenjenim ruskim gubicima od početka rata, tvrdeći da je ubijeno skoro 179.000 vojnika.

Od 178.820 koliko ih je po ukrajinskim podacima poginulo od februara 2022., smatra se da ih je oko 670 ubijeno samo u poslednja 24 sata.

 

 

Vagneru stiže specijalno pojačanje?

Komandant ukrajinske kopnene vojske danas je rekao da su Rusi poslali nove snage u Bahmut zbog velikih gubitaka grupe Vagner. 

 

Institut za proučavanje rata: Rusija bi mogla da iskoristi pravoslavni Uskrs kako bi odložila ukrajinsku protivofanzivu

Institut za proučavanje rata izveštava da postoji mogućnost da Moskva iskoristi predstojeći pravoslavni Uskrs 16. aprila kako bi odložila ukrajinsku protivofanzivu.

Kremlj je ranije koristio selektivne prekide vatre oko verskih praznika kako bi uticao na situaciju na prvim linijama, odbijajući prekid vatre tokom pravoslavnog Uskrsa 2022. godine, ali tražeći prekid vatre tokom pravoslavnog Božića 2023, kako bi pripremio ruske snage za zimsku ofanzivu, navodi Institut.

Kremlj bi mogao da zatraži uskršnji prekid vatre kako bi iskoristio prednost i osigurao svoje dobitke u urbanom Bahmut te se pripremio za ukrajinsku protivofanzivu u proleće 2023. godine.

Snimao groblje Vagnera, pa pobegao iz Rusije

Ruski aktivista, Vitalij Votanovski, koji je otkrio detalje sahranjivanja Vagnerovih plaćenika, morao je da pobegne iz Rusije zbog neprestanih pretnji smrću.

 

Rusi osujetili planove ukrajinskih snaga 

 

 

Rusi rešili ogroman problem na frontu

Prvi ruski radarski sistemi, koji omogućavaju borbu protiv mini-dronova, ušli su u jedinice ruskih PVO, saopštio je komandant snaga PVO-PRO i zamenik glavnokomandujućeg Vazdušno-kosmičkih snaga Rusije general-potpukovnik Andrej Demin.

 

Pušilin stigao u Bahmut


V.d. šefa DNR Denis Pušilin saopštio je na svom Telegramu da je posetio Bahmut. Artjomovsk
On je rekao da ukrajinske snage u Artjomovsku ne žale ni grad ni svoje vojnike.

 


 

 

CNN: AMERIKANCI ŠPIJUNIRALI ZELENSKOG!

Foto: Reuters

Kijev uskoro ostaje bez ključnog naoružanja

Ukrajinska protivvazdušna odbrana mogla bi da ostane bez ključnog naoružanja u svega nekoliko nedelja, navedeno je u tajnim dokumentima Pentagona od februara, koji su procureli u javnost, preneo je "Gardijan".

 

Analiza situacije u Ukrajini od strane američkog Instituta za proučavanje rata


▪ Ruske trupe izvele su ograničene kopnene udare duž linije Kupjansk - Svatovo - Kremena.

▪Ruske snage nastavljaju sa udarima na Bahmut i okolinu, kao i na liniju Avdejevka-Donjeck.

▪ Ruski vojni blogeri tvrde da su Oružane snage Ukrajine nedavno izvele izviđačku operaciju u borbi na zapadu Zaporoške oblasti.

▪ Prema podacima pukovnika Oružanih snaga Ukrajine Alekseja Dmitraškovskog, ruske trupe su koncentrisale 113 bataljonskih taktičkih grupa (BTGR) na pravcu Zaporožje i 205 BTG u Donjecku.
 

 

 

Ukrajinski generalštab: Šest udara na koncentracije ruskih trupa

Ukrajinska vojska izvela je šest udara na oblasti u kojima je bila koncentrisana ruska tehnika i osoblje i odbila 58 ruskih napada na istoku Ukrajine, saopštio je Generalštab Oružanih snaga Ukrajine na svom jutarnjem brifingu 10. aprila.

Napadi su odbijeni u blizini Limana, Bahmuta, Avdejevke i Marinke u Donjeckoj oblasti, gde ruske trupe navodno koncentrišu svoje ofanzivne napore, saopštio je Generalštab.

Na brifingu je takođe rečeno da je Ukrajina oborila šest ruskih dronova različitih tipova: tri borbene bespilotne letelice ruske proizvodnje Lanset, dve borbene bespilotne letelice Zala i jedan dron "Superkam".

Rusija je u protekla 24 sata izvela 26 vazdušnih i četiri raketna udara, saopštio je Generalštab.

Avijacija i Soncepjok razorili ukrajinske položaje

Ruski jurišni avioni i sistemi TOS-1A „Soncepjok“ pogodili su pripadnike ukrajinskih snaga u krasnolimanskom pravcu, a neprijatelj je pretrpeo gubitke, izjavio je za Sputnjik načelnik pres-centra grupe „Centar“ Aleksandar Savčuk.

- Teški sistemi TOS-1A ‘Soncepjok’ izveli su napad termobaričnim granatama. Neprijatelj je pretrpeo gubitke u ljudstvu i tehnici - rekao je Savčuk.

 

 

Osim toga, operativno-taktička avijacija je izvršila napade visokoeksplozivnim avio-bombama na privremeni smeštaj ukrajinskih snaga i njihovo skladište municije. Pripadnici PVO grupe snaga „Centar“ otkrile su i uništile bespilotne letelice Oružanih snaga Ukrajine.

Japan pojačava pritisak na Rusiju

Japanska vlada nastaviće da pojačava sankcioni pritisak na Rusiju, ujedno povećavajući podršku Ukrajini, saopštio je generalni sekretar vlade Hirokazu Matsuno.

- Za zaštitu međunarodnog poretka, kao predsedavajući G7 i nestalni član Saveta bezbednosti UN, Japan će, u bliskoj saradnji sa međunarodnom zajednicom, pre svega sa G7, nastaviti da jača oštre sankcije protiv Rusije i podršku Ukrajini - rekao je on.

CNN: Ukrajinci menjaju planove zbog curenja dokumenata

Ukrajina je promenila određene vojne planove nakon curenja desetina američkih poverljivih dokumenata, rekao je za CNN izvor blizak ukrajinskom predsedniku Vladimiru Zelenskom. Dokumenti su deo gomile američkih i NATO obaveštajnih dokumenata koji su procureli u poslednjih nekoliko meseci, a pojavljuju se na platformi Diskord.

Dokumenti koji su procurili, čiji izvor ostaje nepoznat, daju sumornu procenu snage ruske vojske, ali takođe sugerišu da je ukrajinska vojska u teškoj situaciji.

Foto: Tanjug/AP

Između ostalog, neki od dokumenata navode kritične nestašice ukrajinske municije za protivvazdušnu odbranu.

Dok su ukrajinski zvaničnici odbacili dokumente kao "lažne", američki zvaničnici su i za Njujork tajms i za CNN potvrdili da su dokumenti legitimni, iako se čini da su neki od njih izmenjeni.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
miro

pre 1 godinu

Ukrajinci su možda od početka rata ubili oko 700 Rusa zajedno sa civilima.Rusi su u SVO krenuli sa 100 000 vojnika ia kasnije mobilisali 300 000 v.od toga 150 000 do 200 000 upućeno na front.Po izveštaju iz Ukrajine o ubijenih Rusa ,Rusa više nema u Ukrajini.

pax_orion

pre 1 godinu

nisi bio u vojsci ni u ratu pa ne znaš da napadač ako je napad uspješan trpio 3 puta veće gubitke nego branitelj :D Ako je napad uspješan :D a Bakhmut 8 mjeseci ne mogu uzeti pa ti sad računaj kolike su ruske žrtve. da imaju 350,000 vojnika trebali bi biti na poljskoj granici a ne povlačiti se prema Voronježu :D

pax_orion

pre 1 godinu

Gdje je video zarobljavanja M113 transportera?????? to se može slobodno kupiti skoro pa i na kiosku :D kupili jedan pa se sad prave heroji :D

vasilije

pre 1 godinu

Zgrada administracije u Bahmutu je sravnjena sa zemljom jos pre 6 dana, ono kada su wagnerovci stavili zastavu na nju, a ne juce! Tajni dokumenti pentagona koji se pojavljuju na internetu masovno se odbacuju od strane ruskih vojnih blogera zato sto misle da su to lazni podaci da bi se zbunilo rusko komandovanje. U isto vreme podaci koji se citaju ne podudaraju se sa originalima , narocito u brojevima poginulih i mrtvih ukrajinaca i rusa i izgubljene tehnike ( rusima se oduzima broj na kraju a ukrajincima dodaje, tako da ispada umesto 36 tenkova izgubljenih kod Vuhledara rusi su izgubili samo 3, od 103 oklopna vozila samo 10 i od 2500 poginulih, samo 250, a to nije razlog da se smeni general Muradov "...zbog velikih gubitaka ..." da su gubici tako mali kao sto pise u "navodnim" izvestajima pentagona). Neko nejverovatnije preradjuje podatke pred objavljivanje da bi odgovarali jednoj strani. Transporteri M113 i nisu bas neka dobra vozila, jos u Vijetnamu su pokazli koliko su ranjivi na vatru obicnog RPG-a jer im se aluminijski oklop topi. Slicni su nasim starim transporterima M60

MESA

pre 1 godinu

Energetski prihodi Rusije naglo su pali u prvom kvartalu ove godine. Više ne daju dovoljno da plate sve vojne račune. Sve u svemu, ruska vlada je zabilježila budžetski deficit od 27 milijardi eura u prva tri mjeseca 2023. godine.

milan lala

pre 1 godinu

Nevervatno laganje o Ruskim gubicima . A prava istina je da Ukrainski vojnici ginu kao tarakani u Artjomovsku stalno se dovode novi koji ginu u manijackoj zelji da zadrze neodrzivu kontrolu nad gradom . A onda Ukrainsko vodjstvo da bi sakrili uzasne gubitke u ljudstvu i umirili vec uveliko uzbunjen narod u Ukraini bestijalno lazu o toboz velikim Ruskim gubitcima. Rusi cuvaju svoje vojnike idu napred oprezno i polako koriste masovno artiljeriju, aviaciju i raketne sisteme , prvo sve spale pa onda oprezno napred. U Artjomovsku masovno ginu samo Ukrainski vojnici, to ide na ruku Rusima jer kad potpuno ovladaju gradom bice unistena Ukrainska vojska i Kiev ce biti pred bezuslovnom kapitulacijom. Jevrejsk Rom-Zelenski umislio da je Napoleon masta o nekavoj pobedi i manijakalno salje u smrt Ukrainske muskarce. Tesko njemu kad se rat okonca .

Đuza

pre 1 godinu

Načelnik pres-centra grupe „Centar“ Aleksandar Savčuk iako je pohvalio dejstvo avijacije i TOS-1A nekako je "zaboravio" da kaže da u napadu ruske avijacije i sistema TOS-1A Solcopek, jedan ruski SU-25 je oboren raketama Stinger a jedan sistem TOS-1A je uništen direktnim pogodkom ukrajinskog tenka sa daljine od 2000m, dok se spremao da gađa ukrajinsku pešadiju u betonskim bunkerima.

pax_orion

pre 1 godinu

Vojnik ne može loviti HIMARS lansere jer im je to prednost. Dolaze i odlaze. samo posada HIMARS lansera zna gdje će biti dok puca i gdje ide kad završi. vojnik ne zna to. zato do sada rusi ni jedna HIMARS nisu uništili :D stvar je u prva tri slova :D HIgh Mobility :D

Dejan

pre 1 godinu

Pa nije avion konj da se jase, da ga svaki rabadzija tera.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Milovan Drecun: "Terorista nije delovao sam, otkrivene su njegove veze"
Hronika

Milovan Drecun: "Terorista nije delovao sam, otkrivene su njegove veze"

Terorista koji je u subotu ranio pripadnika Žandarmerije ispred Ambasade Izraela u Beogradu, prema oceni predsednika Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Milovana Drecuna, nije delovao sam, jer su otkrivene njegove konekcije sa drugim verskim konvertitima koji su pripadnici iste organizacije.

01.07.2024

12:11

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija