• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir.rs

26.04.2023

14:13

PODMETNUT POŽAR U KUĆI MASOVNOG UBICE?! Vatra u kući Vuka Borilovića planula na tri mesta!

Informer

Vesti

PODMETNUT POŽAR U KUĆI MASOVNOG UBICE?! Vatra u kući Vuka Borilovića planula na tri mesta!

Podeli vest

Porodična kuća Vuka Borilovića (35) koji je počinio najveći masakr u novijoj istoriji crne Gore, kada je u avgustu prošle godine u krvavom piru pobio 10 ljudi, među kojima i dvoje dece, najverovatnije je namerno zapaljena.

Naime, kako prenose crnogorski mediji požar je buknuo sinoć oko 21 sat, a vatrogasci su uspeli da lokalizuju požar u kome niko nije povređen.

Meštani Cetanja za Kurir su ispričali da su oni skoro pa uvereni da je požar podmetnut, i to kao odmazda za zločin koji je Vuk Borilović počinio pre osam meseci.

- Požar koji je izbio u utorak oko 21 sat u naselju Medovina u Cetinju, gde se nalazi porodična kuća Borilovića, koji je odatle pre osam meseci krenuo u pokolj, oštećena je vatrom, ali niko nije povređen s obzirom na to da od zločina u njoj niko i ne živi - kaže sagovornik Kurira i dodaje da je požar lokalizovan dok je još bio u početnoj fazi.

Foto: Printscreen/Youtube/RTV Cetinje

Kuća Vuka Borilovića u plamenu
- Sumnja se da je požar podmetnut s obzirom na intezitet i početne faze vatrene stihije koja je planula na tri različita sprata u kući.

Miloš Ćećanović, načelnik Službe zaštite i spašavanja Prestonice Cetinje, rekao je da je nepoznata osoba prijavila da gori objekat.

- Dobili smo dojavu u utorak u 21.09 časova od nepoznate osobe koja je javila da gori kuća u Medovini i spustila slušalicu. Brzom intervencijom, bukvalno za 7-8 minuta ugasili smo požar - rekao je Ćećanović, a njegovu izjavu prenosi Dan:

Foto: Foto prntnscreen

Natašu i njeno dvoje dece su najpre ubijeni

- Srednji sprat je goreo, početni požar je bio na donjem spratu i ugašen je. Na gornjem spratu je, takođe, bio početni, mali požar koji smo brzom intervencijom ugasili. 

U gašenju požara učestvovala su dva vozila vatrogasne službe i pet vatrogasaca. Uzrok požara se utvrđuje, a policija traga za nepoznatim počiniocem.Kako za Kurir kažu meštani Cetinja, policija je od sinoć ispred kuće Borilovića.  

- Policija je cele noći dežurala i od jutros dežura ispred kuće Borilovića i niko ne može da joj se približi. Sumnja se da bi neko mogao da dovrši započeti posao - kaže meštanin Cetinja.

Ne zna se motiv zločina

Vuk Borilović, podsetimo, iz za sada nepoznatog razloga presudio je prvo svojim postanarima Nataši Martinović Pejović (35) i njenim sinovima Marku i Mašanu, a zatim je monstrum presudio i Natašinom kumu Milanu Mitroviću (37), zatim svom ujaku Goranu Đurišiću (54), a onda i komšiji Rajku (56), Dimitriji (81) i Danici Drecun (74), a na kraju Danijeli (51) i njenoj sestri Aleksandri Radunović (52). U svom krvavom piru ranio je šest osoba koje su se tu slučajno zatekle.

Nakon krvavog pira Vuk Borilović je opkoljen od stane crnogorske policije, a istragom je utvrđeno da je Borilović stradao od hica jednog od pripadnika policicije. Nakon pokolja i njegov sugrađanin Nenad Neno Kaluđerović bio je jedan od pucača, kog je potom tužilaštvo saslušalo i pustilo bez krivične odgovornosti jer je utvrđeno da hitac koji je on uputio nije bio smrtonosni.

Policija sada Kaluđerovića potražuje zbog sumnje da je učetvovao u ubistvu u kući strave u Spužu i da je radeći za kavački klan pomogao Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću u zločinima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija