• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/mediji

15.05.2023

23:06

KIJEV TVRDI, PREOKRENULI SMO RAT, VRAĆAMO BAHMUT! Makron: Obuka Ukrajinaca može da počne odmah! PENTAGON POTVRDIO, ABRAMSI SU ISPORUČENI (FOTO/VIDEO)

Tanjug/AP

Vesti

KIJEV TVRDI, PREOKRENULI SMO RAT, VRAĆAMO BAHMUT! Makron: Obuka Ukrajinaca može da počne odmah! PENTAGON POTVRDIO, ABRAMSI SU ISPORUČENI (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Rat u Ukrajini, 446. dan.

Ukrajinci napreduju oko Bahmuta

Prošle nedelje ukrajinske snage su prvi put pokrenule niz koordiniranih protivnapada i u nekoliko dana vratile teritorije severno i južno od grada, za koji su ruskim snagama trebali meseci da ga zauzmu. Ukrajinski vojnici se nadaju da su sada preokrenuli tok bitke i da mogu nastaviti napried.
"Sve je bolje kad počnemo izbacivati te Ruse", rekao je ukrajinski vojnik kodnog imena Omar.

Makron: Francuska nije u ratu sa Rusijom

Foto: Reuters/EPA

Francuski predsednik Emanuel Makron izjavio je večeras da Pariz ne učestvuje u ratu protiv Moskve, kao i da ne isporučuje oružje za napade na rusku teritoriju.
"Mi ne vodimo rat protiv Rusije. To nije rat sa Ruskom Federacijom", poručio je Makron u intervjuu za TF1, prenosi TASS.
Dodao je da Francuska podržava Ukrajinu u njenom pružanju otpora, ali da to ne podrazumeva isporuku oružja za napad na teritoriju Rusije.
"Mi podržavamo Ukrajinu u pružanju otpora, što znači da ne isporučujemo oružje koje bi moglo da stigne do ruske teritorije ili koje bi moglo da se upotrebi za napad na Rusiju", rekao je Makron.

KIJEV SPREMIO 80 HILJADA BORACA ZA KONTRAOFANZIVU! Vojni eksperti Nasonov i Mekgregor jasni - NIJE DOVOLJNO! Rusi uništili više od 9.000 oklopnjaka!

Pentagon potvrdio da su Berlinu
isporučeni tenkovi "abrams"

Foto: Reuters

Portparol Pentagona Patrik Rajder potvrdio je novinarima da je Nemačkoj isporučen 31 tenk „abrams" u cilju obuke ukrajinske vojske.
Rajder je dodao da cěe ukrajinski vojnici, prema proceni američkog Ministarstva odbrane, doputovati na obuku u „narednih par nedelja".
On je naglasio da su tenkovi neophodni samo za obuku snaga kijevskog režima, ali da se ne planira njihova primena u ratnim uslovima.

Makron: Obuka Ukrajinaca može da počne odmah

Francuska bi mogla da počne da obučava ukrajinske pilote „već sada", izjavio je francuski predsednik Emanuel Makron za TV TF1.
On, istovremeno, nije potvrdio da je Francuska spremna da isporuči Ukrajini vojne avione, istakavši da to ostaje „teoretski razgovor".
„Trenutno su obuka i remont već dostavljenog oružja glavni zadaci. Francuska će nastaviti da šalje Kijevu municiju i vrši remont već poslatog naoružanja", poručio je Makron.

(VIDEO) KIJEV OBJAVIO SNIMAK UNIŠTENJA BRITANSKOG PVO SISTEMA! EVO KAKO TO RADI LACET! Ruski dron je brutalan i ne greši!

Rusija uništava ukrajinsku artiljeriju
koju joj je poslao Zapad! 

Rusija uništava ukrajinsku artiljeriju, uključujući i onu koju su zapadne zemlje donirale Oružanim snagama Ukrajine.
Ukrajina je do danas dobila najmanje 390 komada vučne artiljerije i 440 samohodnih topova, a od ruske ruke najviše je stradala upravo vučna artiljerija - topovi koji ne mogu samostalno da se pomeraju a prilično su teški.
- Ukrajinski gubici su brutalni. Od otprilike 152 velike vučene haubice 155 mm M777 koje su zvanično stigle u Ukrajinu, više od trećine je već oštećeno ili uništeno - navodi "Forbs".
List dodaje da sve brojniji uspešni ruski napadi na zapadnu opremu sugerišu da Ukrajina mora da drži svoju artiljeriju u pokretu, i da izbegava predvidljive obrasce delovanja.

SAD ne daju rakete dalekog dometa Kijevu

SAD i dalje ne planiraju da predaju Ukrajini operativno-taktičke rakete ATACMS, bez obzira na saopštenja o isporukama britanskih raketa „Storm šedou" Kijevu, izjavio je koordinator za strateške komunikacije u Savetu za nacionalnu bezbednost Džon Kirbi.

(VIDEO) DA LI JE OVO SCENARIO?! KIJEV BRITANSKIM RAKETAMA RUŠI KRIMSKI MOST, MOSKVA ODGOVARA PO CILJEVIMA U LONDONU, kreće svetski rat?!

Vašington poziva Ukrajinu na religioznu toleranciju

Diplomatija SAD poziva vlasti Ukrajine da pokažu trpeljivost u vezi s duhovnim pitanjima i da traže mirna rešenja za sporove o crkvenoj imovini, navedeno je u izveštaju Stejt departmenta o međunarodnoj religioznoj slobodi. U odeljku dokumenta posvećenom Ukrajini spominje se sukob raskolničke „Pravoslavne crkve Ukrajine" i kanonske Ukrajinske pravoslavne crkve u kontekstu ruske specijalne vojne operacije.

(VIDEO) KIJEV OBJAVIO SNIMAK UNIŠTENJA BRITANSKOG PVO SISTEMA! EVO KAKO TO RADI LACET! Ruski dron je brutalan i ne greši!

Vazdušna opasnost u celoj Ukrajini

Vazdušna uzbuna objavljena je na teritoriji cele Ukrajine, pokazuju podaci onlajn-mape Ministarstva za digitalnu transformaciju Ukrajine.
Prethodno je saopšteno da je uzbuna proglašena u Harkovskoj i Dnjepropetrovskoj oblasti Ukrajine, kao i u delu Zaporoške oblasti koja je pod kontrolom Kijeva.

Zelenski: Treba nam još vremena za kontraofanzivu

Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski izjavio je da je Ukrajini potrebno još malo vremena za kontraofanzivu.
-„Zaista nam treba vremena, ne mnogo. Bićemo spremni kroz neko vreme. Ne mogu da vam saopštim detalje. Moramo da se spremamo, rekao je Zelenski tokom posete Velikoj Britaniji.

KOMANDANT NATO U EVROPI: GREŠE SVI KOJI VERUJU DA JE RUSIJU ISCRPIO RAT U UKRAJINI! Istina, imaju probleme, izgubili su mnogo ljudi i oružja, ali...

Noćni napad na ukrajinski tenk (VIDEO)

 

 

Radioaktivni oblak iznad Ukrajine!
Rusi raketirali Hmeljnicki

 

 

Specijalizovani uređaj za praćenje zračenja zabeležio je porast gama zračenja, a trenutni parametri ukazuje da su ruske snage u subotu uništile velike zalihe municije koja je u vazduh izbacila uranijumsku prašinu.
Nakon bombardovanja skladišta u gradu Hmeljnicki, u zapadnoj Ukrajini, pojavila se informacija da se u vojnom objektu u ovom gradu nalazila municija sa osiromašenim uranijumom, koju je Velika Britanija poslala Kijevu u aprilu.

SPREMITE SE ZA MASOVNI DOLAZAK RUSKOG REVOLUCIONARNOG ORUŽJA! Zapad u panici, noćna mora nemačkih i američkih tenkova stiže u velikom broju!

 

 


Dva rudnika u DNR ostala bez struje zbog granatiranja, počela evakuacija rudara

Dva preduzeća za proizvodnju uglja u Donjeckoj Narodnoj Republici, uključujući rudnik „Zasjadko“, ostala su bez struje zbog granatiranja, saopštilo je Ministarstvo rudarstva i energetike DNR na Telegram kanalu.

Dodaje se da je preduzeta evakuacija rudara, povređenih nema. Takođe se ističe da su stručnjaci energopreduzeća već počeli popravku oštećenja.

U najskorije vreme, nakon što budu sprovedena neophodna priključenja, biće obnovljeno napajanje potrošača električnom energijom.
 

 

KO STOJI IZA NAVODA DA JE PRIGOŽIN IZDAJNIK? Šef Vagnera uperio prstom u Moskvu! "Oni, iz Rubljovke..."

 

 

 

Snimak sa mesta eksplozije u Lugansku

 

 

 

 

 

MOSKVA SE OGLASILA O ZDRAVSTVENOM STANJU LUKAŠENKA! Preskočio ručak sa Putinom, Moskvu napustio ubrzo nakon parade!

 

 

Ranjen ministar unutrašnjih poslova LNR


Vršilac dužnosti ministra unutrašnjih poslova LNR Igor Kornet ranjen je u eksploziji u centru Luganska, saopštio je izvor Sputnjika.

Prema preliminarnim podacima, pet osoba je povređeno, od kojih su tri u teškom stanju.

 


 

 

 

ZAPAD POSRAMLJEN! PAO BRITANSKI STORM ŠEDOU! Ruski PVO sistemi oborili krstareću raketu velikog dometa!

 

 

Eksplozija u centru Luganska


U centru Luganska odjeknula je eksplozija. Prema preliminarnim informacijama, ima povređenih.

Eksplozija je odjeknula u frizerskom salonu, u blizini republičke televizije. Na lice mesta se nalaze službenici Ministarstva za vanredne situacije.

 


 

 

 

 

CRNI DAN ZA MOSKVU! NATO UMEŠAN U OBARANJE RUSKIH LETELICA?! Otkriveno kako su Ukrajinci iz uništili celu jurišnu letačku grupu!

 


Najnovije iz brifinga Ministarstva odbrane Rusije

 

- U pravcu Kupjanska likvidirano je oko 145 ukrajinskih vojnika, uništena su dva borbena oklopna vozila, tri automobila, dve haubice „gvozdika“ i haubica D-20;

- Više od 75 vojnika Oružanih snaga Ukrajine je ubijeno u pravcu Krasnog Limana, uništena su dva borbena oklopna vozila, tri pikapa, haubica „gvozdika“ i haubica D-20;

- Neprijatelj je u pravcu Donjecka izgubio oko 235 vojnika i plaćenika, uništen je tenk, četiri borbena oklopna vozila, sedam automobila, kao i haubice D-20, D-30 i Msta-B;

- U pravcu Južnog Donjecka i Zaporožja neprijatelj je izgubio više od 150 vojnika, kao i pet automobila;

- Oko 30 ukrajinskih vojnika je ubijeno u pravcu Hersona, a uništeno je i četiri automobila i borbeno oklopno vozilo;

- Uništen je radar protivbaterijske borbe američke proizvodnje AN/TPQ-37 u rejonu Krive Luke u Donjeckoj Narodnoj Republici;

- Ruska vojska je oborila helikoptere Mi-24 i Mi-8 Vazduhoplovnih snaga Ukrajine;

- Oružane snage Rusije su oborile 21 dron.
 

 

MALO MU JE 600 KRSTAREĆIH RAKETA! ZELENSKI DOBIJA ZASTRAŠUJUĆI ARSENAL! Ukrajinski lider krenuo u London po novu isporuku oružja!

 

 

Ukrajinci lansirali HIMARS rakete u okolili Kramatorska

 

 

 

 

Bivši ambasador LNR: Škola bila meta napada raketa "storm šadou"


Luganska vazduhoplovna škola bila je meta napada, verovatno, raketa "storm šadou", rekao je bivši ambasador LNR u Moskvi Leonid Mirošnik.
 

 

PANIKA U KIJEVU! RUSI POSLALI POJAČANJE VAGNERU! Desantno-jurišne jedinice hrle ka predgrađima Bahmuta da zaustave ofanzivu!

 

 

Li Hui počinje turneju po Ukrajini, Rusiji i EU


Specijalni kineski izaslanik Li Hui započeće danas turneju po Ukrajini, Rusiji i EU tokom koje će razgovarati o "političkom rešenju" ukrajinske krize.

Li Hui, specijalni zvaničnog Pekinga za evroazijska pitanja i bivši ambasador u Rusiji, posetiće i Poljsku, Francusku i Nemačka tokom svog višednevnog putovanja, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova Kine, bez informacija o detaljnom rasporedu poseta, prenosi Rojters.

- Ova turneja svedoči o naporima Kine da promoviše mirovne pregovore i u potpunosti demonstrira čvrstu posvećenost Kine miru - izjavio je portparol ministarstva spoljnih poslova Vang Venbin na redovnom, dnevnom brifingu za novinare.

Li je najviši kineski zvaničnik koji će posetiti Ukrajinu od izbijanja sukoba sa Rusijom u februaru 2022. godine.
 

 

 

(VIDEO) KRIVI SU RUSI?! NEVIĐEN PEH ZELENSKOG U NEMAČKOJ! Zbog incidenta morao da prekine govor, neprijatnost doživeo i u helikopteru!

 

 

Fragmenti rakte koja je pogodila Lugansk, sumnja se na britanski "storm šedou"

 

 

 

 

 

SKANDAL! ŠOK TVRDNJA VAŠINGTON POSTA: PRIGOŽIN HTEO DA OTKRIJE POLOŽAJE RUSKIH SNAGA KIJEVU! Amerikanci označili šefa Vagnera kao izdajnika!

 

 

Pušilin: Zapadna oprema primećena u području Avdejevke i Bahmuta


Nova zapadna oprema, između ostalih oklopni transporteri, već je primećena u području Avdejevke i Bahmuta u Donbasu, rekao je vršilac dužnosti lidera DNR Denis Pušilin.

- Već primećujemo novu opremu na različitim delovima linije razdvajanja. Vidimo je u pravcu Avdejevke, Bahmuta, bar prema poslednjim izveštajima, to su oklopni transporteri i druge tehničke komponente iz poslednjih partija koje su zapadne zemlje isporučile Ukrajini - rekao je Pušilin televiziji "Rusija 24".

- Učimo da 'radimo' sa tim, i naše divizije su spremne za to - naglasio je on.

 

SIRSKI: IDEMO NAPRED I UNIŠTAVAMO NEPRIJATELJA! Situacija u Bahmutu sve gora po Ruse, ukrajinski komandant najavio nastavak operacije!

 

 

Zelenski ide u Veliku Britaniju

 

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da će otputovati u Veliku Britaniju da se sastane sa britanskim premijerom Rišijem Sunakom u okviru obilaska nekoliko ključnih evropskih saveznika pre očekivane, velike ukrajinske kontraofanzive protiv ruskih snaga.

Zelenski se tokom proteklog vikenda već sastao sa nemačkim, francuskim i italijanskim liderima tražeći da se poveća vojna i finansijska podrška Ukrajini.

Foto: Tanjug/AP

- Danas – London. Velika Britanija je lider kada je u pitanju jačanje ukrajinskih vojnih sposobnosti na kopnu i u vazduhu. Ova saradnja danas će biti nastavljena. Upoznaću svog prijatelja Rišija i imaćemo suštinske pregovore - objavio je Zelenski na Tviteru, prenosi Rojters.

Prošle nedelje Velika Britanija je postala prva zemlja koja je počela da snabdeva Ukrajinu krstarećim raketama dugog dometa koje će omogućiti ukrajinskim oružanim snagama da pogađaju ruske ciljeve - trupe i centre snabdevanja - duboko iza linija fronta.

 

KINI I TAJVANU SPREMAJU SCENARIO "SEVERNI TOK"?!

 

 

Analiza situacije na frontu od strane američkog Instituta za proučavanje rata

 


▪ Ruske trupe su izvršile kopnene udare severoistočno od Kupjanska i na liniji Kupjansk-Svatovo.

▪ Ruske snage nastavljaju napredovanje u oblasti Bahmuta i sprovode ograničene ofanzivne operacije na liniji Avdejevka-Donjeck.

▪ Oružane snage Ukrajine idu u kontranapad kod Bahmuta, pokušavajući da napreduju ka selima Kurdjumovka i Kleščejevka.

▪ Ruske trupe nastavljaju da granatiraju položaje Oružanih snaga Ukrajine zapadno od Guljajpolja u južnom pravcu
 

 

 

 

 

Pušilin: Ukrajinci aktivni duž celog fronta, ali ovo još nije kontraofanziva

 

Oružane snage Ukrajine su postale aktivnije, ali ovo još nije kontraofanziva, ruske snage su zauzele ključne višespratnice u Bahmutu i idu napred, rekao je šef DNR-a Denis Pušilin.

▪ Vidimo aktiviranje ukrajinskih trupa duž cele linije fronta, ali ovo još nije kontraofanziva, generalno, situacija je pod kontrolom.

▪ Nova zapadna oprema iz najnovijih isporuka već je viđena na pravcu Avdejevke i Bahmuta, dodao je Pušilin.

 

NEVEROVATNO BRZI, A MOĆNI KAO TENK! UKRAJINI STIŽU "SNAJPERI NA TOČKOVIMA!" Makron obećao Zelenskom isporuku više desetina savremenih borbenih vozila!

 

 

Ruski Su-35 oborio ukrajinski helikopter 


Borbeni avion Su-35 Vazdušno-kosmičkih snaga Rusije oborio je raketom ukrajinski helikopter Mi-8 kod Kupjanska, saopštio je portparol grupe „Zapad“ Sergej Zibinski.

- U toku borbenih dejstava na kupjanskom pravcu operativno-taktička avijacija grupe Zapad u području Kupjanska, lovac Su-35 je raketom oborio helikopter Mi-8 - rekao je on

 

 

OVAKO MISLE DA UNIŠTE NAJJAČE "ORUŽJE" PUTINA?! Zapad sprema snažan udar na glavni ruski adut! 

 

Vagner: Još 400 metara

Supermarket u ulici Levanjevskog potpuno je preuzet i očišćen. Do najudaljenije tačke grada ima još 400 metara. Vagner nastavlja napade južnije ulicom Levanjevskog, javljaju ruski ratni dopisnici.

Foto: Printscreen/Rybar

Takođe, iz ulice Levanevskog snage Vagnera napadaju druge visoke zgrade na zapadu grada. 

Trenutak udara ruske artiljerije na pozicije ukrajinskih snaga u Bahmutu

 

 

 

 

Bitka za Kuzemovku

Na Svatovskom sektoru fronta već duže vreme traju neprijateljstva u oblasti Novoselovskog i Kuzemovke.

Prvo naselje su ruske trupe napustile, jer se pretvorilo u ruševine koje je neisplativo kontrolisati. Odbrana divizije 1. tenkovske armije zauzeta je u šumskim plantažama istočno od železničke pruge.

Prema ruskim izvorima, juče su ceo dan ukrajinske formacije pokušavale da istisnu jedinice ruske armije sa linije odbrane zapadno od Kuzemovke. I, navodno, delimično su uspeli.

Foto: Printscreen Telegram

U štabu Zapadne grupe snaga se ne zna ništa o napuštanju naselja, tako da možemo samo pretpostaviti da se zapravo ne radi o napuštanju sela, već prelasku na rezervne odbrambene linije.

U odgovoru na objavu ruskih telegram kanala pisali su sa terena da Oružane snage RF trenutno kontrolišu prvu liniju odbrane duž pruge između Novoselovke i Kuzemovke.

Kuzemovka je pod stalnom vatrenom kontrolom ruskih trupa.

 

Vagner zapaljivom municijom nanosi udare na pozicije ukrajinskih snaga u Bahmutu

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rale

pre 1 godinu

Kako bre wsgner naprexuje u centru grada kad je centar pso pre 1 mesec a ukrajinci bili samo na zapadnoj periferiji...je li to znaci da su ukrajinci ponovo dosli do centra pa sad vagner mora da ponovo osvaja istu teritoriju????

Kosta

pre 1 godinu

200 pripadnika vagnera opkoljeni u supermarketu na zapadnom delu Bahmuta vec celu noc! Svi pokusaji da se deblokiraju su bezuspesni. Ukrajinci cvrsto drze obruc u koji su namamili pripadnike vagnera laznim povlacenjem iz supermarketa a onda su zatvorili klests. Od opkoljenih do prvih linija vagnera je 800 metsra punih ukrajinskih vojnika. Otpor iz supermarketa jos traje ali je sve slabiji, nsjverovatno im nestaje municije.

Rale

pre 1 godinu

Australija planira da donira 46 aviona F-18/A, koji stoje konzervirani u bazi blizu Melburna, ceka se samo dozvola iz SAD da se avioni daju. F-18/A je mornaricki avion u klasi MiG-29M koji moze da polece sa kratkih i travnatih aerodroma Dansko donira 3 izvidjacka drona.. Italija donira 20 transportera m113s5 i 20 lakih hsubica 105mm.....

pax_orion

pre 1 godinu

kakav naslov: oborili Strom Shadow a link šalje na članak o zelenskom u britaniji a ni rečenica o obaranju storm shadow-a. koji ste vi papci oborili su kusi kurac a ne storm shadow

milan lala

pre 1 godinu

Makron se pravi neobavesten kad kaze da "ne ratuje protiv Rusije" . Donbas je prikljucen Rusiji odlukom Ruske Dume . To znaci da Makron salje oruzije da se ubijaju Ruski vojnici i civili u Donbasu.

Vesti

Kolumna Dragoljuba Kojčića: Pod čekićem aparthejda
Kolumne

Kolumna Dragoljuba Kojčića: Pod čekićem aparthejda

Istraživačima aparthejda, koji nisu spremni da budu jeftine apologete političkih interesa, Kosovo i Metohija je danas prostor da svoja zapažanja i zaključke mogu da posmatraju i izvode in vivo. To isto važi i za oportunistički zanemele intelektualce koji po moralnoj odvažnosti nisu ni blizu Sartra, Rasela ili Markuzea. Ali, taj glas danas dopire samo iz usta i pera Petera Handkea

28.09.2024

19:05

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Kakva golčina Samardžića! Prvenac Srbina u Atalanti! (VIDEO)
Fudbal

Kakva golčina Samardžića! Prvenac Srbina u Atalanti! (VIDEO)

Srpski fudbaler Lazar Samardžić (22) spasao je Atalantu poraza na gostovanju kod Bolonje (1:1), u okviru šestog kola italijanske Serije A. Naš reprezentativac je u 90. minutu postigao fantastičan gol i tako obezbedio bod ekipi iz Bergama, u derbiju timova koji Italiju predstavljaju u Ligi šampiona.

28.09.2024

22:58

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija