• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.05.2023

12:50

MASK SVEDOČI NA PROCESU PROTIV MOĆNE BANKE! Kompanija optužena za veze sa seksualnim prestupnikom Džefrijem Epstinom!

EPAIMAGES

Vesti

MASK SVEDOČI NA PROCESU PROTIV MOĆNE BANKE! Kompanija optužena za veze sa seksualnim prestupnikom Džefrijem Epstinom!

Podeli vest

Sud na američkim Devičanskim Ostrvima pozvao je multimilijardera, vlasnika kompanija Tviter i Tesla, Ilona Maska, da svedoči u procesu koji se vodi protiv moćne banke sa Volstrita zboga toga što je, navodno, omogućila Džefriju Epstinu da seksualno podvodi žene.

Iako Mask nije među optuženima u tom slučaju, sud na Devičanskim Ostrvima ga je pozvao da preda celokupnu dokumentaciju koja prikazuje komunikacije koje je imao sa ljudima iz Džej Pi Morgan Čejs banke i sa Epstinom, koji je preminuo 2019. godine, prenose mediji.

Džefri Epstajn je umro u zatvoru u Njujorku 2019. godine dok je čekao na suđenje zbog optužbi za seksualno podvođenje.

U predmetu suda na Devičanskim ostrvima se navodi da su žene koje su bile podvođene u vili na Epstinovom privatnom ostrvu Mali Sent Džejms istovremeno bile i žrtve seksualnog zlostavljana od strane Epstina i drugih osoba.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija