• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.06.2023

13:19

JEZIVE SCENE U HURGADI! Uhvatili su ajkulu koja je raskomadala mladog Rusa, nisu imali milosti za krvoločnu morsku neman! (FOTO/VIDEO)

Printskrin

Vesti

JEZIVE SCENE U HURGADI! Uhvatili su ajkulu koja je raskomadala mladog Rusa, nisu imali milosti za krvoločnu morsku neman! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Tigrasta ajkula koja je u poznatom egipatskom ljetovalištu Hurghada ubila i raskomadala mladića Vladimira Popova (23 iz Rusije, podelila je sudbinu sa svojom žrtvom.

Lokalni stanovnici uspeli su da uhvate krvoločnu neman i na obali nasmrt pretuku palicama.

Podsetimo, turisti su sa kopna užasnuto posmatrali kako je tri metara dugi morski pas povukao pod vodu i nasmrt izmrcvario Popova dok je bespomoćno dozivao očajnog oca na obali.

Snimak koja je objavljen na društvenim mrežama prikazuje kratku borbu muškarca sa ajkulom. Najpre je delovalo da će uspeti da pobegne, ali na kraju ga je predator povukao ispod površine. Čuju se glasovi i vrisak šokiranih ljudi na plaži.

Ajkula je potom izvučena na obalu, gde su je okupljeni muškarci divljački udarali palicama po glavi dok nije prestala da daje znake života.

Istražitelji sad pokušavaju da utvrde da li ovaj morski pas bio odgovoran za neke ranije napade na tom području.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ratko

pre 10 meseci

a sto je ajkula kriva ....... zao mi jeste decka al nemozes sad pobiti sve ajkule u moru zato sto napada ljude ...pobogu to je njeno okruzenje

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija