• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.08.2023

16:42

Preokret! Svet je stao, Bajden i ekipa drhte! Tramp najavio istorijsko raskrinkavanje demokrata!

EPA

Vesti

Preokret! Svet je stao, Bajden i ekipa drhte! Tramp najavio istorijsko raskrinkavanje demokrata!

Podeli vest

Bivši američki predsednik Donald Tramp saopštio je da će u ponedeljak objaviti izveštaj o "izbornoj prevari" koja se navodno dogodila u saveznoj državi Džordžiji 2020. godine.

- Veliki, složen, detaljan i neoboriv izveštaj o prevari na predsedničkim izborima koja se dogodila u Džordžiji će uskoro biti završen i ja ću ga predstaviti na velikoj konferenciji za medije u ponedeljak, u 11 časova u Bedminsteru, u Nju Džersiju - objavio je Tramp na svojoj društvenoj mreži Truth Social.

Dodao je da sve optužbe protiv njega i drugih treba da budu povučene. Velika porota u američkoj saveznoj državi Džordžiji podigla je u ponedeljak optužnicu protiv Trampa zbog pokušaja da poništi svoj poraz od demokrate Džozefa Bajdena na predsedničkim izborima 2020. godine.

To je četvrta krivična prijava protiv Trampa i druga koja ga tereti da je pokušao da promeni rezultate glasanja 2020. godine. Reagujući na podizanje još jedne optužnice protiv njega, bivši predsednik SAD je rekao da je reč o politički motivisanim i nameštenim optužbama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Bomba! Kako će Amerika da objasni ovo?! Kinezi pratili zemljotrese, pa naišli na jezivu stvar povezanu sa Vašingtonom!
RASKRINKANI

Bomba! Kako će Amerika da objasni ovo?! Kinezi pratili zemljotrese, pa naišli na jezivu stvar povezanu sa Vašingtonom!

Kineski zvaničnici koji istražuju sajber napad na Centar za praćenje zemljotresa u Vuhanu, pronašli su zlonamerni softver koji pokazuje karakteristike američkih obaveštajnih agencija i tako razotkrili tajni sistem SAD za globalno nadziranje koji predstavlja ozbiljnu pretnju po kinesku nacionalnu bezbednost i svetski mir, piše "Global tajms".

15.08.2023

15:45

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija