• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.10.2023

22:59

Sin Čečenskog vođe krenuo očevim stopama: Mlađi Kadirov počašćen najvišim odlikovanjem

Telegram

Vesti

Sin Čečenskog vođe krenuo očevim stopama: Mlađi Kadirov počašćen najvišim odlikovanjem

Podeli vest

Čečenski lider Ramzan Kadirov počastio je svog 15-godišnjeg sina Adama titulom Heroja Čečenske Republike, prenosi Ukrajinska pravda.

Poslanik ruske Državne dume i desna ruka Kadirova Adam Delimhanov objavio je pomenutu informaciju na svom Telegram kanalu.

- Sa velikim zadovoljstvom čestitam svom dragom nećaku Adamu Ramzanoviču Kadirovu dodelu najviše titule Čečenske Republike, Heroja Čečenske Republike - rekao je Delimhanov. On je dodao da je Adam Kadirov „primer izuzetno obrazovane, razvijene i odlučne mlade osobe” i istakao svoja dostignuća u mešovitim borilačkim veštinama i streljaštvu.

Čečenski lider je sebe nagradio

On je postavio fotografiju sebe i Adama Kadirova, sa muralom koji prikazuje ruskog predsednika Vladimira Putina u pozadini. Heroj Čečenske Republike je najviša državna nagrada u Čečeniji, a ukaze o dodeli potpisuje šef republike, što zapravo znači da je Ramzan Kadirov tu titulu dodelio svom maloletnom sinu.

Ramzan Kadirov je bio prvi nosilac titule kada je potpisao dekret o dodeli titule. Čečenski lider je nedavno objavio snimak njegovog sina Adama kako brutalno tuče bespomoćnog zatvorenika. Žrtva premlaćivanja bio je 19-godišnji mladić koji je uhapšen u maju zbog javnog spaljivanja Kurana u Volgogradu, a potom je prebačen u zatvor u Čečeniji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija