• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.11.2023

10:19

(VIDEO) Rusija na nogama! Krimski most obavijen gustim dimom! Čuju se sirene za vazdušnu opasnost, dejstvuje PVO!

Printscreen

Vesti

(VIDEO) Rusija na nogama! Krimski most obavijen gustim dimom! Čuju se sirene za vazdušnu opasnost, dejstvuje PVO!

Podeli vest

Iznad Krimskog mosta primećen je gust dim, a u blizini mosta trenutno se odvijaju operacije protivvazdušne odbrane, javljaju ruski mediji.

Gubernator Sevastopolja Mihail Razvožajev rekao je da je ruska vojska koristila standardna sredstva kamuflaže, poput dimnih zavesa.

U ruskim medijima govori se i o operacijama protivvazdušne odbrane koje se odvijaju u blizini mosta, a tokom jutra pojavile su se i informacije o preletu raketa iznad Sevastopolja. Za sada nema informacija o tome da li je neki od tih projektila pogodio Krimski most, ili da je oboren od strane ruske PVO.

 

 

Saobraćaj na Krimskom mostu je privremeno blokiran , pomorski i kopneni javni prevoz su obustavljeni.

Podsetimo, i tokom prethodnih napada na Krimski most, ruska vojska koristila je dimnu zavesu kao kamuflažu protiv ukrajinskih projektila.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija