• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: TASS

16.11.2023

22:51

Ostin jasan, u kontaktu sam sa Šojguom, to je od kritične važnosti kako bi upravljali krizom!

Tajug/AP/reuter

Vesti

Ostin jasan, u kontaktu sam sa Šojguom, to je od kritične važnosti kako bi upravljali krizom!

Podeli vest

Američki ministar odbrane Lojd Ostin poručuje da je ključno održavati direktnu komunikaciju sa njegovim ruskim kolegom Sergejem Šojguom.

Kao što moramo da imamo sposobnost da razgovaramo sa prijateljima, isto tako treba da možemo da razgovaramo sa protivnicima, rekoa je Ostin. 

On ističe da je važno je da kanali između Moskve i Vašingtona budu otvoreni čČak i u najtežim situacijama kad je reč o ratu  Rusije i Ukrajine. 

- Imao sam mogućnost da telefonom razgovaram sa ministrom odbrane Rusije. Smatram da je od kritične važnosti i da to moramo da održimo, da upravljamo krizom u budućnosti - rekao je on u komentarima koje je objavio Pentagon .

Ostin je to rekao kada je komentarisao obnavljanjeu vojne komunikacije između SAD i Kine.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija