• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.12.2023

07:00

"Putin gleda..." Zelenski će se šlogirati kada mu ovo urade! Lider Ukrajine drhti od straha, svakog časa očekuje najgore vesti!

Informer

Vesti

"Putin gleda..." Zelenski će se šlogirati kada mu ovo urade! Lider Ukrajine drhti od straha, svakog časa očekuje najgore vesti!

Podeli vest

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski zapao je u paniku zbog pretnji da će Sjedinjene Američke Države prekinuti pomoć Kijevu, piše Skaj njuz.

"Ostalo je samo nekoliko dana dok SAD potpuno ne prestanu da finansiraju Ukrajinu. Zelenski je u panici. Putin gleda", navodi se u materijalu.

Novinari su istakli da je upravo zbog straha od gubitka finansijske pomoći ukrajinski političar lično odleteo u Vašington. Ukrajina bi mogla da ostane bez podrške zbog neuspeha na bojnom polju, nedostatka konkretnih argumenata za njeno produženje i rata u Izraelu, primetili su posmatrači.

Kako navode mediji, Kongres nije odobrio zahtev administracije za novu pomoć Kijevu i verovatno ga neće razmatrati do Nove godine.

Zahtev Bele kuće za dodatnih 60 milijardi blokira republikanska opozicija, od kojih većina želi da razmeni pomoć za radikalnu imigracionu reformu, dok manjina generalno dovodi u pitanje preporučljivost dalje potrošnje i poziva na napore da se sukob okonča.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija